Pretraga

Za 16-godišnjom Mateom traga se već danima, a u ovom tjednu u Hrvatskoj je nestalo još desetero mladih

A- A+

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo čaj 11-ero mladih, od čega je njih desetero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla pomoći u njihovoj potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Patrick Alexander Mihalic (24)

Visok je 175 cm, ima kestenjaste oči i kosu iste boje. Okruglog je lica, a uši i nos srednje su mu veličine. Srednje je tjelesne građe, a od osobitih značajki ima tetovažu na nozi. Udaljio se od kuće u Čakovcu 23. travnja, a u trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu majicu dugih rukava, plavi prsluk, donji dio trenirke plave boje i crne tenisice.

Dalibor Amić (15)

Visok je 161 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Nestao je u Osijeku 23. travnja, udaljivši se s adrese boravišta u nepoznatom pravcu.

Matea Anaković (16)

Već se danima traga za djevojkom visine 160 cm, koja ima ravnu, smeđu kosu i kestenjaste oči. Od značajki na licu ima ravan nos srednje veličine, ovalnog je lica i nosi dioptrijske naočale. Srednje je tjelesne građe, a nestala je u Šibeniku 20. travnja, udaljivši se od kuće u nepoznatom smjeru. U trenutku nestanka bila je odjevena u tirkiznu majicu, jeans hlače, crno-zlatne tenisice i sa sobom nosi crni ruksak.

Josipa Bilušić (16)

Djevojka je visoka 162 cm, ima crnu, ravnu kosu i kestenjaste oči. Okruglog je lica, a od značajki na njemu ima nos srednje veličine te priljubljene uši također srednje veličine. Srednje je tjelesne građe, a nestala je 26. travnja udaljivši se s adrese u Bedekovčini.

Roland Bodrik (16)

Visok je 170 cm, ima plavu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne razvijenosti, a u trenutku nestanka bio je odjeven u svjetlo plavu majicu i imao je ruksak. Nestao je 24. travnja udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese u Osijeku.

Patricio Delić (15)

Mladić je visok 175 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestao je 24. travnja udaljivši se s adrese u Lugu Samoborskom, a nestanak je prijavljen u PU zagrebačkoj.

Luka Gostimirović (16)

Visok je 182 cm, nosi cipele veličine 46 te ima kestenjastu kosu i smeđe oči. Mršave je tjelesne građe. Nestao je 25. travnja s adrese u Ivancu, a nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Vjerana Halilović (17)

Visoka je 175 cm i ima crnu kosu. Od informacija je još samo poznato kako se udaljila s adrese boravišta u Rijeci te kako se nestanak vodi u PU primorsko-goranskoj.

Leon Varga (14)

Poznato je samo kako je mladić nestao 25. travnja, udaljivši se s adrese boravišta u Ivancu. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

________________________________________________________________________________________

Matea Kovačević (16)

Visoka je 170 cm, ima kestenjastu, ravnu kosu i ovalno lice. Nestala je 26. travnja, udaljivši se s adrese prebivališta u Križu (PU zagrebačka). U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, bijele tenisice i nosila je crnu torbu.

________________________________________________________________________________________

Brendon Oršoš (15)

Visok je 150 cm, ima crnu kosu i crne oči. Od značajki na licu ima šiljast nos izdignute baze, te velike uši. Ovalnog je lica. Udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom 22. travnja.

Za 16-godišnjom Mateom traga se već danima, a u ovom tjednu u Hrvatskoj je nestalo još desetero mladih
Share via
Copy link
Powered by Social Snap