Ima 19 godina i krade po zagrebačkim tramvajima: Zaradila je 145 prijava

Protiv Antonele O. podignuto je 145 kaznenih prijava za krađe i računalne prijevare. Završila je sedam razreda osnovne škole i od tada krade i to uglavnom po zagrebačkim tramvajima od turista.

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Antonela uglavnom džepari po tramvajima, sama, s prijateljicama ili njihovim roditeljima. Od kineskih, japanskih, korejskih, portugalskih i  australskih turista i hrvatskih građana u 12 “radnih dana” u pet mjeseci pokrala je 42.000 kuna. Zbog tih krađa Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv nje je podiglo optužnicu i traže godinu dana zatvora, piše jučerašnje tiskano izdanje Jutarnjeg lista.

Gospodo stariji, nikad vam se neću ustati u tramvaju: Imam više nego dobar razlog da sjedim

Ima 145 kaznenih prijava za krađe i računalne prijevare i samo jednu uvjetnu osuđujuću presudu i tri optužnice. Policiji je priznala ranije spomenute krađe.

– Nekad sam krala s frendicama, a nekad s mamom jedne od njih. Kradem onako kako se dogovorimo. Ja uzmem i dodam ili obrnuto. Uglavnom biramo Kineze, a naše državljanje kad imamo priliku. Ako su dokumenti u novčaniku ja ih ostavim na klupi, no jedan sam bacila u kantu za smeće, a novac uzmem. Kradem jer imam 14 braće i nemam posla. Žao mi je i obećavam, neće se više ponoviti, objašnjavala je Antonela policajcima, prenosi navedeni izvor.

ZET-ova video kamera zabilježila je njene i prijateljičine akcije po tramvaju. Kako piše Jutarnji, vidi se kako se u Zetovoj “dvojci” Antonela i prijateljica naguravaju oko jednog Kineza kojemu nude pomoć oko poništavanja tramvajske karte, preko ruku imaju prebačene jakne, a o mete se prislanjaju “zbog gubitka ravnoteže” dok ih ustvari potkradaju.

One comment

  1. E lijepi moj Zagrebe i isto se to događa sa curom Nella Jelić, ukradu ljudima novce, meni su rekli par njih da su žrtve prijevare, i tako da šta god da kažem ili se pobunim protiv takvog kriminala, oni se ispričaju… Onda oprostite nakon oduzete velike svote novca i nikom ništa, samo oprosti ili ak prva prijavi ima bonus, a i vrijeme je da se probudite, molim vas više

Odgovori