Pretraga

Bila bezobrazna, pa joj roditelji napravili kaos na Facebooku

A- A+

Informatički pismeni roditelji koji se usude biti dovoljno otkačeni, mogu neke tinejdžere stajati ugleda. Naime jednoj američkoj tinejdžerici koja je bila bezobrazna prema roditeljima to se obilo u glavu. Kako bi joj vratili za način ponašanja skrivečki su joj uzeli mobitel i stavili svoje šašave fotografije na njezin facebook profil.

Njezin brat sve to je objavio na Redditu, pa su u kratkom roku smiješne fotografije otkačenih roditelja obišle svijet. 

Dvoje američkih roditelja pronašli su novi način kako da odgoje svoje dijete, a pritom se zabave. Nakon što je kćer bila bezobrazna prema njima, smislili su originalan način za ‘osvetu’. Kad nije gledala, uzeli su joj mobitel i ‘okinuli’ par svojih smiješnih fotki. Nakon toga su desetak najsmješnijih fotki preko mobitela svoje kćeri stavili na njezin Facebook profil.

Njezin brat je na Redditu objavio te fotografije uz komentar ‘tako se to radi’, a na pitanje zašto su to napravili , brat je objasnio da je njegova sestra bila bezobrazna prema roditeljima.

Dok su neki su ovu modernu odgojnu mjeru odobravali drugi su negodovali.  – Sjećam se svojih tinejdžerskih dana. Iskustva slična ovima su mi bila najgora u životu, glasio je jedan komentar.