Pretraga

Finkinja otkrila svijetu kakvi su hrvatski muškarci

A- A+

Finkinja Violetta Teetor, blogerica je Discover Croatia serijala, u kojem piše o našoj zemlji na osnovu jednomjesečnog putovanja po njoj. Cilj ovog projekta u kojem je uz ovu finsku novinarku sudjelovalo još četiri turista/novinara/blogera, bio je promovirati Hrvatsku  te stvoriti svojevrsne ambasadore Lijepe naše u različitim kutovima Globusa. Evo što je Violetta zabilježila i rekla o pripadnicima snažnijeg spola u Hrvatskoj.

Nakon što je mjesec dana putovala po Hrvatskoj, finska novinarka Violetta Tettor, u službi kao blogerica Discover Croatia serijala, sada objavljuje zanimljive postove o svojim pustolovinama. Ona je jedna od pet turista/blogera koje su angažirali agencija Dhar media i Touristar TV radi snimanja spomenutog turističkog serijala.

Izdvojeni članak

U kojoj dobi najviše zarađuju žene, a u kojoj muškarci

Unatoč avanturističkom duhu nije bila spremna na sve što ju je očekivalo kod nas

Misija ovog serijala Discover Croatia bio je preko online kanala promovirati Hrvatsku, putem angažmana stranih putopisaca, koji bi onda postali i veleposlanici Lijepe naše u različitim krajevima svijeta.

Među odabranim se našla Finkinja koje je uistinu i postala hrvatski promotor. Nije joj trebalo dugo da se odluči na putovanje s kojeg će kasnije pisati bilješke.

-To je šansa koju dobiješ jednom u životu!, izjavila je za TouristarTV.

Međutim unatoč tomu da je avanturistica nemirne prirode, ipak su je iznenadile ljepote, nepčani užici i nova prijateljstva, koja su je čekala kod nas.

‘Kroz dane i dane putovanja Hrvatskom, sudeći po Violettinim blogovima, malo je za reći da je ona samo otkrila jednu novu, još mnogima nepoznatu zemlju. Čarobna mjesta koja je posjetila pratile su divne rečenice i uzdasi očaranja.

Netaknuta priroda, veličanstveni prizori, hrana zbog koje nikad ne poželite prestati jesti te ljudi i divna prijateljstva koja su postala kruna te avanture samo je dio njenih utisaka o našoj prekrasnoj zemlji’, stoji u priopćenju Dhar medije.

Izdvojeni članak

Spolna struktura: Provjerite na kojim fakultetima dominiraju žene, a na kojim muškarci

Hrvati nježni, spremni na pomoć i učiniti kojekakve slatke sitnice

I zbilja, štošta je vidjela ova dama iz Južnoafričke Republike s adresom u Finskoj. Kninska tvrđava, maslinovo ulje, Davor Gobac, rakija, vožnja jezerom jarun, pita, te špilja Samograd neki su od detalja zbog kojih je Violetta zaključila da je doista riječ o posebnom komadu svijeta.

Nije propustila dometnuti i nekoliko riječi o pripadnicima snažnijeg spola u Hrvatskoj. Kako je sama pojasnila, pomalo su je očarali.

– Svaki od njih je nježan čovjek koji će ponijeti vaš kovčeg, pomoći vam da izađete iz autobusa, i učiniti sve te slatke sitnice od kojih previše muškaraca mlađih od 30 godina odustane ili ih nikada ni ne nauče, objasnila je.

Zaključila je i da smo zanimljivi sugovornici, duhoviti, kako poštujemo prirodu koja nas okružuje i čuvamo ju čistom. Budućim je posjetiteljima savjetovala dijetu prije dolasku u Hrvatsku, jer je previše lokalnih specijaliteta kod nas te se nekoliko kilograma viška teško mogu izbjeći.

Kroz njene doživljaje i riječi kojima ih opisuje, lako se uhvatiti u razmišljanju ”doista, ova Hrvatska je veličanstvena”, a da ne živimo ovdje već bi bili na putu ka tom šarolikom komadiću raja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap