Pretraga

Hrvatica (26) ušla u finale američkog Masterchefa

A- A+

Nataša Crnjac je 26-godišnja Hrvatica po podrijetlu, koja je eliminirala u američkom izdanju Masterchefa 98 protukandidata i našla se u finalu. Majka joj je Argentinka, a otac Hrvat, a upravo obiteljsko nasljeđe navodi da je najviše utjecalo na njeno kuhanje. Prvo jelo je spremila s 15 godina, a osim kulinarskog umijeća, dobila je priznanje za izgled, budući da su gledatelji Natašu proglasili najljepšom kuharicom u showu. U finalu Masterchefa je izgubila od Talijana Luce Manfea.

Foto: FOX/MasterChef

Nataša Crnjac je 26-godišnja djevojka polu Hrvatica i polu Argentinka, koja je zadivila stručni žiri američke inačice Masterchefa te ušla u finale. Ipak, nije na kraju pobijedila. Iako je slavni kuhar i predsjednik ocjenjivačkog suda Gordon Ramsey predložio da po prvi puta pobijede dva natjecatelja, to nije bilo moguće te se titulom okitio Talijan Luca Manfe.

Izdvojeni članak

Kuharica iz menze na Cvjetnom rasturila na kulinarskom natjecanju

Najljepša kuharica

Osim što je u tijeku cijelog natjecanja izbacila iz igre 98 kandidata, Natašu su gledatelji showa proglasili i najljepšom kuharicom. Ona je s devet godina iz Južnoafričke Republike preselila u SAD.

Žiri je oduševila spajanjem nespojivih namirnica.

– Obiteljsko naslijeđe najviše je utjecalo na moj stil kuhanja. Rodila sam se u Južnoafričkoj Republici, a u Ameriku sam došla kad mi je bilo devet godina. Volim spajati sve te kulture u kuhinji. Valjda sam zato i dogurala do finala, rekla je Nataša za 24 Sata.

Talijan ipak do 250 tisuća dolara

Nataša je prvo jelo skuhala s 15 godina, a upravo otac koji je iz Hrvatske ju je naučio kuhati. On naime iako je davno otišao iz domovine, još uvijek doma suši pršut i radi domaći kulen.

U finale je dospjela napravivši empanade i odrezak u chimichuri umaku, što je hrana iz zemlje njezine majke, Argentine.

Tijesna je borba bila u završnoj epizodi showa, a koliko je bila teška odluka o tituli, svjedoči činjenica da je engleski kuhar i čelnik žirija Gordon Ramsey htio oboje kandidata proglasiti pobjednikom.

Na kraju je ipak nijansu bolji bio Talijan Luca Manfe, koji je pobjedom osvojio i 250 tisuća dolara.

Copy link
Powered by Social Snap