Pretraga

Lovac Kotiga: Nijednu emisiju nisam snimio s tolikim guštom kao ovu

A- A+

Poznati lovac Dean Kotiga prepričao nam je kako je doživio emisiju u kojoj je osvojeno do sada rekordnih 250 tisuća kuna. U odgovorima na pitanja priznao je kako mu nije bilo lako u posljednjoj potjeri pa je u zadnjim sekundama osjećao veliku nervozu. Ipak, uživao je u do sada najzanimljivijoj emisiji, jer se voli nadmetati s kvalitetnim protivnicima.

foto: screenshot HRT

Emisija Potjere, koju ste mogli pogledati na svojim ekranima u utorak navečer, izazvala je veliku pozornost medija i publike. Hrabra četveročlana momčad nije štedjela poznatog lovca Deana Kotigu pa su bez puno razmišljanja svi redom birali veće ponude. Njih troje uspješno je izborilo posljednji krug, a sa 16 točnih odgovora u završnoj fazi uspjeli su i obraniti osvojenih 250 tisuća kuna.

Kotiga je od početka do kraja provocirao natjecatelje visokim ponudama te ih je mamio da preuzmu dodatni rizik, što im se na kraju i isplatilo. U završnoj potjeri mladi lovac nije imao lak zadatak pa je u zadnjih 40 sekundi morao točno odgovoriti na sedam pitanja. Na kraju mu je falila sekunda ili dvije da ulovi svoje protivnike.

Ako se usudite probati, možete i sami riješiti pitanja iz rekordne potjere i provjeriti kako bi prošli u izravnom dvoboju s neustrašivim lovcem.

‘Mozak mi se pregrijao pa sam zablokirao na za mene jednostavnim pitanjima’

– Naravno da sam osjećao tremu i nervozu, zato i jest mozak pokušavao bit bolji nego što je i pregrijao se te zablokirao na za mene jednostavnim pitanjima o Enigmi i Kvaterniku. Ali to je uvijek tako, riješim par težih pitanja a la Kanalski otoci i onda očekujem nešto te razine, a dođe Enigma a mozak je pregrijan i teško mu se prešaltati, priznao nam je Dean Kotiga nakon što su mu se slegnuli dojmovi.

U nastavku nam je objasnio kako je finalna potjera uvijek izrazito stresan dio igre. Adrenalin naraste do te mjere da i nakon završetka emisija treba proći neko vrijeme kako bi se sve vratilo u normalu. A što je veća količina novca u igri, veći je i stres, ali Kotiga smatra kako se svi lovci dosta dobro nose s njim.

‘Uživao sam jer je cijela emisija bila na razini’

Oni svakodnevno pokazuju ogromnu širinu znanja,
brzinu reagiranja, dozu drskosti, natjecateljski duh i visoki ego kojim psihički otežavaju posao svojim protivnicima. Međutim, izazovnim i pomalo drskim ponudama Kotiga ovog puta nije uspio zastrašiti svoj plijen, a jedino je mladi, ali hrabri student Domagoj podlegao pritisku i otpao nakon duela.

– Nitko nije očekivao da će to biti neka senzacionalna večer, ali se sve fino poklopilo pa sam i ja uživao, jer je cijela emisija bila na razini. Tarik je bio sjajan, igrači koncentrirani i hrabri, pitanja kvalitetna, magija je jednostavno bila u zraku. Nijednu emisiju nisam snimio s tolikim guštom kao ovu, osim one s Branimirom, ali ona je tek zadnjih 10-15 minuta bila genijalna, a ova je otpočetka nekako sjela na svoje mjesto, objasnio je Kotiga zašto se i on veseli kvalitetnim protivnicima i uzbudljivim emisijama s visokim ulozima.

Lovac Kotiga: Nijednu emisiju nisam snimio s tolikim guštom kao ovu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap