Pretraga

Ludi tulumi diljem Hrvatske

A- A+

Ponovno smo tu za sve one željne dobre zabave. Donosimo vam popis najboljih tuluma u Zagrebu, Osijeku i Splitu, a kako se primiču praznici čini se da se atmosfera ozbiljno zahuktava! Tako vas večeras u Zagrebu očekuju Božićni partyji i rasplesani duo Shapeshiftersi, Osijek je u znaku elektronske glazbe, dok će Splićani plesati uz mješavinu domaćih i stranih hitova.

8tracks.com

Subota, 15. prosinca, Zagreb:

Aquarius: Jack de Marseille

Jack de Marseille je francuski DJ iza kojeg stoji suradnja s nekim od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena poput P. Diddyja i audio Billys. Večeras će uz njega nastupati domaća ekipa DJ-eva: Cet, pete Dux i drugi, a tulum počinje od 23 sata. Upad do ponoći je 30, a poslije 50 kuna. 

BBF: Picksiebneri
Ožujsko Glazbena točionica uz Picksiebnere se nastavlja, i to večeras u BBF-u. Ulaz slobodan.

Hemingway: Stomatološki Christmas party
Ulaz je od 23 sata, a pozivnice za sve studente Stomatološkog fakulteta su besplatne.

Fly! Bar: All inclusive subota
Princip all inclusive subote je isti: platite ulaz i sva pića iz ponude su besplatna. Cijena karte bez popisa je 90 kuna za cure, i 150 za dečke.

KSET: Bassinvaders! Reunion
Zabava uz Bassinvaders! postavu koju čine Gekko, Juice, Chatko i Odium počinje u 22 sata. Cijena ulaznice do ponoći je 20, a poslije 30 kuna.

Mansion: KIF Christmas party
Veliki predbožićni party studenata Kineziološkog fakulteta počinje u 23 sata.

Pepermint: Discobol uz DJ-a Vedrana Raka

Posh: Poshizzle presents Unija
Unija je novosadska grupa koja hip-hop i r’n’b zvuk kombinira s elektro houseom i dub stepom. Kako to zvuči poslušajte od 23 sata.

Shamballa: The Shapeshifters
Gdjegod gostuju, ovaj glazbeni dvojac uvijek napravi odličnu atmosferu! Uz njihove hitove poput ”Lola’s Theme” i ”Nothing But Love For You” možete zaplesati večeras od 23 sata. Cijena ulaznice na dan koncerta je 100 kuna. 

Tvornica kulture: Hercules and Love Affair
Hercules and Love Affair je glazbeni projekt DJ-a Andyja Butlera poznat po svom velikom hitu ”Blind”. Ulaznice na dan koncerta su 70 kuna.

Subota, 15. prosinca, Osijek:

Charlie: House Session vol. 6
House Session je program nastao kako bi se promovirala elektronska glazba i domaće DJ snage. Ulaz započinje od 22 sata, a cijena ulaznice je 10 kuna. 

Club Sound & Esseker pivnica: Studentski party part II

Mini Teatar: Saturday night fever
Protiv hladnih temperatura Mini Teatar večeras će se boriti vrućom atmosferom i ‘univerzalnom zabavom’ za mlade. Ulaz počinje od 21 sata i upad je slobodan.

Nox: Saturday night with DJ Mijat

K Topu: Big Mama Junglism w/ Filip Motovunski
Filip Motovunski je jedan od najistaknutijih domaćih predstavnika drum’n’bassa kojeg ćete imati priliku čuti od 23 sata. Ulaz: 20 kuna.

Tufna: Cocktail bar
Ulaz od 23 sata.

Subota, 15. prosinca, Split:

Imperium: Russian party
Ulaz od 23 sata.

Lobby Bar: bend Twist Off

O’Hara: Gustafi
O’ Hara večeras slavi svoj osmi rođendan, a posjetitelje će zabavljati Gustafi.

Tropic, Vanilla: disco večer

Share via
Copy link
Powered by Social Snap