Nevjerojatna priča sa Svjetskog prvenstva: Hrvatska već ima dvije zlatne medalje!

Teško ste prevareni. Ovo nije tekst o svjetskom prvenstvu u nogometu i velikoj pobjedi Hrvatske nad Argentinom. Ovo je kratki i prvi izvještaj sa svjetskog robotičkog natjecanja RoboCup u Kanadi. Hrvatski učenici vraćaju se kući s dvije zlatne medalje. Prevareni ste, jer inače na ovakvu vijest nikada ne bi kliknuli. Razmislite na trenutak o tome.

– Dvije zlatne medalje su osvojile hrvatske ekipe na prestižnom svjetskom robotičkom natjecanju RoboCup u Montrealu. Velik je to rezultat. Medalje naravno pripadaju onima koji su ih osvojili, ali ovo je rezultat kojim se trebaju ponositi svi u Hrvatskoj. Posebice oni koji su uložili svoje resurse u razvoj robotike. Slavite s našim robotičarima! Jer su pokazali da se može, izvijestili su iz Hrvatskog robotičkog saveza.

Već nekoliko dana na svojim Facebook stranicama izvještavaju javnost o odličnim rezultatima. Najavu dobrih vijesti iz Montreala moglo se očekivati, s obzirom na jako dobre rezultate na prvenstvu Europe. O tim rezultatima mogli ste čitati na srednja.hr pod naslovom ‘Da se radi o sportu, ovo bi bila udarna vijest: ‘Mladi robotičari u berbi zlata na Euro Robocupu’.

Kako budu dolazile nove informacije iz Montreala, izvještavat ćemo vas, a vi se zapitajte kako možete promijeniti svoje medijske navike i ovakve tekstove otvarati stalno, a ne samo kada ste prevareni.

Odgovori