Pretraga

Obračun kod škole: Djevojke se tukle, a učenici navijali

A- A+

Na društvenim mrežama su protekla dva dana osvanule snimke tučnjave ispred osječke III. gimnazije u kojoj su sudjelovale četiri djevojke dok su okupljeni učenici navijali i snimali. Snimke su uklonjene s YouTube-a, a u navedenoj školi je u tijeku istraga, piše index.hr.

Posljednja dva dana na YouTube-u je bila dostupna snimka šakačkog obračuna ispred III.gimnazije u Osijeku u kojem su sudjelovalale četiri djevojke. One su se u kratkom vremenskom razmaku dva puta žestoko sukobile, a još uvijek nema informacija o motivima tuče. Najžalosnije od svega je da okupljeni učenici ne samo da nisu pokušali smiriti razjarene agresivke već su ih dodatno poticali navijanjem te su incident snimali mobitelima.

Prema informacijama koje dolaze iz osječke III.gimnazije škola istražuje incident, a djevojke koje su sudjelovale u tučnjavi navodno nisu njihove učenice. Neovisnu istragu je pokrenula i policija
koja je za tučnjavu doznala preko društvenih mreža. Dva filmića koja prikazuju incident su u međuvremenu skinuta s YouTube-a.

Valja napomenuti da ovo nije prvi ovakav slučaj. Sličan incidenti su se događali prije nekoliko godina u Splitu i Makarskoj gdje su također u glavnim ulogama bile ‘fajterski’ raspoložene djevojke dok su okupljeni navijali i snimali.

Copy link
Powered by Social Snap