Pretraga

Profesor dobio otkaz jer se njegova brada našla na limenkama piva

A- A+

Paul Roof radio je kao izvanredni profesor na Charleston Southern Universityju sve dok se njegova slika nije pojavila na reklami za pivo. Donedavni profesor tvrdi da je dobio otkaz upravo zbog toga što je njegova brada završila na limenci piva ‘Holy City Brewing’s Chucktown Follicle Brown’.

http://www.charlestoncitypaper.com

Izvanredni profesor Paul Roof ovog petka dobio je otkaz na Sveučilištu Charleston Southern zbog toga što se njegova slika pojavila na reklami za pivo ‘Holy City Brewing’s Chucktown Follicle Brown‘, piše Charleston City Paper.

Izdvojeni članak

Profesorica dobila otkaz jer nije htjela izbrisati svoje učenike s Facebooka

– Rekli su da to nije slika dostojna kršćanskog okoliša i da bi se studentima moglo učiniti da podržavam i potičem konzumiranje alkohola, istaknuo je profesor Roof koji je na spomenutom Sveučiištu predavao sedam godina te je držao kolegije Američka popularna kultura, Urbana sociologija te Metode društvenog istraživanja.

Izuzev toga što je zahvaljujući svojoj posebnosti postao ‘zaštitna brada’ na limenkama piva, Roof je i osnivač ‘Holy City Beard & Moustache Society’ društva. Navedeno društvo redovito organizira humanitarne događaje preko kojih prikuplja sredstva za oboljele od raka jajnika, ali i za njihove obitelji.

Mnogima je bio poznat upravo zbog svoje brade koja je bila na neki način sociološki eksperiment. No uz svu slavu koju mu je donijela, izgleda da je bila presudna i kod poslodavaca koji su mu zbog iste dali otkaz.

charlestonparliament.com

Profesor dobio otkaz jer se njegova brada našla na limenkama piva
Share via
Copy link
Powered by Social Snap