Pretraga

Sedam vrsta muškaraca koji su ženama neodoljivi

A- A+

Uz fizičku privlačnost koja je kraćeg vijeka, žene i muškarci sve više pridaju važnosti psihičkim osobinama koje ih privlače kod suprotnih spolova. Intelektulna povezanost je bitnija od nečijeg izgleda, a veliku ulogu igra i humor. Stoga provjerite kojih je to sedam tipova muškaraca ženama neodoljivo.

Vjerojatno ste čuli da mozak može biti ponekad čovjekov najseksipilniji organ, a upravo to dokazuje kako je pri pronalasku supružnika ili životnih suputnika veći naglasak na psihičkim nego fizičkim osobinama. Žene u potrazi za budućim partnerima nailaze na razne tipove muškaraca, ali ovih sedam je svakako neodoljivo svim pripadnicama nježnijeg spola, piše Klix.ba.

Izdvojeni članak

Žene otkrile što prvo zapažaju na muškarcima

Jako inteligentni muškarci

Ženama je privlačan svaki muškarac koji je inteligetan, a ako je uz to i humorističan – nema razloga za brigu. Ovaj tip muškaraca vodi intelektualne razgovore, no također uvijek slušaju što žene imaju na to reći. Pripadnicama nježnijeg spola iznimno je važno i da ih partner može nasmijati, te ih zainteresirati za najnezanimljivije teme. Intelektualna veza je jako važna, a ako muškarac uspije pokazati da ista postoj, rijetko koja žena će mu moći odoljeti.

Pucaju samopouzdanjem

Muškarci koji imaju vjere u sebe, posjeduju moć i kontrolu te ih u javnosti tako i doživljavaju. Nisu ljubomorni jer su svjesni svojih vrlina, stoga im prijatelji od partnerica ne predstavljaju prijetnju. Ovi tipovi imaju o sebi visoko mišljenje pa je logično da će isto tako razmišljati i žene. Nikada ne traže odobrenje za svoje postupke, zbog čega su još više neodoljivi.

Izdvojeni članak

Ovo muškarci nikad neće priznati ženama

Kreativni muškarci

Kreativci su ujedno jako romantični. Nemaju velike planove za budućnost i žive spontano u trenutku. Svojom kreativnošću zabavljaju žene, a iznenade ih napisanom pjesmom ili naslikanom slikom. Jasno je kako svaka žena želi biti posebna, a mnogim muškarcima upravo one i posluže kao izvor inspiracije zbog čega se i odnose prema njima na poseban, nesvakidašnji način.

Iz egzotičnih zemalja

Rijetko koja žena može odoljeti muškarcima koji dolaze iz egzotičnih zemalja. Prvo ih privuče egzotičan izgled, zanimljiv akcent, a zatim i drugačiji pogled na svijet. Budući da dolaze iz stranih zemalja, njeguju drugačije običaje te im je ponašanje pomalo čudno u odnosu na muškarce koji vas inače okružuju. Upravo zbog toga egzotični partneri fasciniraju veliki broj djevojaka i žena.

Izdvojeni članak

Evo zašto su najprivlačniji muškarci u bijelim majicama

Pažljivi i osjećajni muškarci

Svaka žena je željna pažnje, stoga je upravo pažljiv i osjećajan muškarac pravi izbor za nju. U ovaj tip spadaju oni koji otvaraju vrata slabijem spolu, namiještaju stolicu, dovoze i odvoze svoje izabranice i slično. Međutim, grubijani ne mogu dugo glumiti kako su pažljivi, jer ih žene vrlo brzo provale.

Romantičari

Slično kao i pažljivi muškarci, romantičari obraćaju pažnju na sitnice koje ženama puno znače. S vremena na vrijeme poklanjaju cvijeće, čokoladu ili prirede večeru s upaljenim svijećama. Uz takve muškarce i same žene će lakše ispoljiti svoju romantičnu stranu.

Muškarci slobodnog duha

Avanturisti ili muškarci slobodnoh duha svakako su ljudi s kojima je život pun iznenađenja i zabave. Na prvom mjestu im nije karijera ili posao, nego će radije organizirati iznenadno putovanje za sebe i svoju partnericu. Pomalo su buntovni i iskaču iz normi, a bezbrižnost je svakako nešto što je potrebno svakoj osobi s vremena na vrijeme. No problem je u tome što ih nakon određenog vremena žene pokušavaju smiriti, iako su svjesne da im to neće poći za rukom.

Copy link
Powered by Social Snap