Pretraga

Škola se oprostila od preminule maturantice: ‘Na tvoj zarazan osmijeh nitko nije ostajao ravnodušan’

A- A+

Gimnazija Požega posvetila je objavu svojoj učenici koja je prošlog vikenda poginula u prometnoj nesreći. Napisali su da je bila kreativna snaga škole jer je davala doprinos školskim događajima. Također su istaknuli da su njezini likovni radovi i rukotvorine krasili prostor škole te joj na kraju zahvalili na dobroti i optimizmu.

preminula učenica iz Požege

Preminula učenica iz Požege | foto: Pixabay, Gimnazija Požega

U prometnoj nesreći u subotu navečer kraj Požege 18-godišnjak koji je upravljao automobilom prouzročio je prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala druga 18-godišnjakinja. Preminula je maturantica Gimnazije Požega od koje se sada ta škola i oprostila.

– Ena, bila si posebna djevojka. Tvoj je vedar i optimističan duh uvijek uljepšavao prostor u kojemu bi boravila. Pamtit ćemo te i nositi u srcu cijeli život kao uzor kojem težimo. Strpljiva i staložena, svojim si prijateljima uvijek bila čvrst oslonac, a na tvoj zarazan osmijeh nitko nije mogao ostati ravnodušan. Bila si kreativna snaga naše Gimnazije dajući svoj dragocjeni doprinos školskim događanjima. Tvoji likovni radovi i rukotvorine krasili su prostor naše škole, napisali su u objavi.

Izdvojeni članak

U prometnoj nesreći poginula 18-godišnjakinja: Autom upravljao drugi 18-godišnjak, više ozlijeđenih

Dodali su da nastavni sati, sastanci Vijeća učenika i projekti u kojima je preminula učenica aktivno sudjelovala više nikada neće biti isti. Zahvalili su joj na dobroti i optimizmu.

– Tvoji školski prijatelji i tvoji profesori s ljubavlju i ponosom čuvat će uspomenu na tebe. Počivala u miru Božjem. Iskrena sućut obitelji, zaključili su iz Gimnazije Požega.

Copy link
Powered by Social Snap