Pretraga

Strašna nesreća: Autom upali u more, dvojica mladića poginula

A- A+

Na zadarskom polutoku sinoć oko 23 sata i 15 minuta došlo je do prometne nesreće u kojoj je auto upao u more na mjestu gdje su nekada pristizali trajekti. U autu su u trenutku nesreće bila četvorica mladića, a poginula su dvojica, jedan 20-ogodišnjak i jedan 17-ogodišnjak. Druga dvojica su ozlijeđeni.

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Sinoć je u Zadru automobil marke Audi sletio u more. Njime je upravljao 20-ogodišnjak, a u autu su s njim bila još trojica mladića. Vozač i jedan 17-ogodišnjak su preminuli, dok su 22-ogodišnjak i drugi 17-ogodišnjak prevezeni u bolnicu, objavila je policija, a prenosi 057info.hr. 22-ogodišnjak je pušten iz bolnice, dok je drugi 17-ogodišnjak zadobio teže ozljede i u bolnici je.

Izdvojeni članak

WhatsAppom kruži poruka koju tobože šalje MUP: Policija upozorava – ne nasjedajte!

Nesreća se dogodila na zadarskom polutotoku, u blizini ribarnice.

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

Sinoć oko 23,15 u Zadru na Liburnskoj obali došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup. Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od 8 metara.

Na mjestu događaja izašli su policijski službenici koji su obavili očevid kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik te policijski službenici ronioci koji su iz mora izvukli automobil. U vremenu od 23,30 do 02,35 sati Liburnska obala bila zatvorena za sav promet.

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile 4 muške osobe, 2 osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradali, dok su 22-godišnjak i 17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar, priopćila je PU zadarska.

Strašna nesreća: Autom upali u more, dvojica mladića poginula
Share via
Copy link
Powered by Social Snap