Pretraga

Poznat uzrok smrti studentice u Zadru: Pušili su travu, njoj je pozlilo, a potom je umrla

A- A+

Studentica s istarskog područja umrla je u vozilu Hitne pomoći u petak u Zadru. Dok je boravila kod prijatelja u stanu konzumirali su marihuanu, a dan nakon djevojci je pozlilo. Međutim, nakon obdukcije utvrđeno je da je dvadesetogodišnjakinja umrla od teške bolesti, vjerojatno leukemije.

Screenshot: YouTube; Dnevni avaz

Student, čija je prijateljica umrla na putu do bolnice u Zadru, nakon ispitivanja u policiji sumnjičio se za dva kaznena djela: omogućavanje trošenja droge i nepružanje pomoći, piše zadarski.hr. Dvadesetogodišnjoj djevojci iz okolice Istre pozlilo je u stanu u kojem je mladić podstanar, a umrla je u petak oko podneva u vozilu Hitne pomoći.

Izdvojeni članak

Marihuana zaista povećava rizik od depresije i tjeskobe

Međutim, nakon obdukcije utvrđeno je da je djevojka preminula od posljedica teške bolesti, najvjerojatnije akutne leukemije od koje je duže vremena bolovala.

Djevojka je s prijateljem u srijedu pušila travu te je prespavala kod njega. U četvrtak joj je pozlilo, ali kako piše zadarski.hr, njezin prijatelj to je smatrao posljedicom mamurluka pa nije tražio pomoć. Ipak, kada se djevojci stanje pogoršalo te u petak ujutro nije mogla stajati na nogama i počela je gubiti svijest, mladić je pozvao hitnu.

Policija je istragu vodila u više smjerova sumnjajući u nekoliko različitih kaznenih djela, sve dok nisu dobili preliminarne nalaze obdukcije koji su otkrili da je djevojka bila u smrtonosnoj fazi teške bolesti. Pitanje je koliko bi joj uopće pomoglo da je njezin prijatelj i dan ranije pozvao pomoć, piše navedeni izvor.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap