Tinejdžerica (15) na mjestu umrla nakon 60 ubodnih rana ljubomornog dečka (18)

Srednjoškolac Andrew Hall osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, nakon što je priznao ubojstvo svoje petnaestogodišnje djevojke. Nakon jednog od opetovanih ljubomornih ispada par se posvađao, a tinejdžer je poludio te zadao 60 smrtonosnih ubodnih rana u glavu, vrat i torzo mlade Megan-Leigh Peat.

Osuđeni i njegova žrtva u vezi su bili osam mjeseci, a pred kraj veze djevojka se žalila na njegovu ljubomornu i eksplozivnu narav. Prijateljicama se požalila kako se boji.

Strah je bio opravdan, jer je Andrew izgubivši kontrolu nad ljubomorom, napao Megan i usmrtio je možem dugim 20 centimetara. Djevojku su pronašli u lokvi krvi s 60 ubodnih rana u glavu, vrat i torzo.

Disfunkcionalnoj vezi često su svjedočili školski kolege i prijatelji djevojke, koji su izjavili kako je Andrew bio ljubomoran čak i na obične prijateljske odnose svoje djevojke. Meganino prijateljstvo s kolegom iz škole smatrao je aferom, što je dovelo do tragičnog kraja mladog života.

Reakcija ove mlade školske sportske zvijezde bila je impulzivna, budući da je nakon ubojstva u šoku govorio koliko voli Megan i pitao je li stvarno mrtva.

Megan se školovala za posao primalje, a u društvu je bila popularna i svi su je voljeli, s čime se ovaj mladić očito nije mogao nositi.

dailymail.co.uk

dailymail.co.uk

Odgovori