Pretraga

Tinejdžerica (15) na mjestu umrla nakon 60 ubodnih rana ljubomornog dečka (18)

A- A+

Srednjoškolac Andrew Hall osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, nakon što je priznao ubojstvo svoje petnaestogodišnje djevojke. Nakon jednog od opetovanih ljubomornih ispada par se posvađao, a tinejdžer je poludio te zadao 60 smrtonosnih ubodnih rana u glavu, vrat i torzo mlade Megan-Leigh Peat.

Osuđeni i njegova žrtva u vezi su bili osam mjeseci, a pred kraj veze djevojka se žalila na njegovu ljubomornu i eksplozivnu narav. Prijateljicama se požalila kako se boji.

Strah je bio opravdan, jer je Andrew izgubivši kontrolu nad ljubomorom, napao Megan i usmrtio je možem dugim 20 centimetara. Djevojku su pronašli u lokvi krvi s 60 ubodnih rana u glavu, vrat i torzo.

Disfunkcionalnoj vezi često su svjedočili školski kolege i prijatelji djevojke, koji su izjavili kako je Andrew bio ljubomoran čak i na obične prijateljske odnose svoje djevojke. Meganino prijateljstvo s kolegom iz škole smatrao je aferom, što je dovelo do tragičnog kraja mladog života.

Reakcija ove mlade školske sportske zvijezde bila je impulzivna, budući da je nakon ubojstva u šoku govorio koliko voli Megan i pitao je li stvarno mrtva.

Megan se školovala za posao primalje, a u društvu je bila popularna i svi su je voljeli, s čime se ovaj mladić očito nije mogao nositi.

dailymail.co.uk

dailymail.co.uk

Tinejdžerica (15) na mjestu umrla nakon 60 ubodnih rana ljubomornog dečka (18)
Share via
Copy link
Powered by Social Snap