Pretraga

Učenica iz Splita prijetila samoubojstvom nakon pada na popravnom

A- A+

Učenica ekonomsko-birotehničke škole Split popela se na krov zgrade i prijetila samoubojstvom u ovaj ponedjeljak. Iako neki portali navode da je događaj povezan s padom ispita državne mature, riječ je o popravnom školskom ispitu. Učenica je 20. kolovoza dobila ocjenu nedovoljan, inspekcija je prema riječima škole ustanovila da je sve bilo u redu, a 12 dana kasnije došlo je do incidenta nakon čega je uložila žalbu koja je odobrena.

Screenshot: YouTube

Izdvojeni članak

Učenik prijetio samoubojstvom pa ravnateljica protuzakonito upisala četiri srednjoškolca

Neugodni incident dogodio se u ponedjeljak u Ekonomsko-birotehničkoj školi u Splitu kada je učenica zaprijetila samoubojstvom radi pada na popravnom ispitu. Naime, ona je 20. kolovoza pristupila popravnom koji nije uspjela položiti.

Djelatanici škole s kojima smo razgovarali rekli su nam da je inspekcija potvrdila kako je ispit prošao u redu, te da djevojka nije imala prigovor. Međutim, dvanaest dana nakon popravnog, pojavljuje se u školi te se penje na krov zgrade od kuda prijeti samoubojstvom. Brzo je odgovorena od čina nakon čega je predala žalbu koja je odmah usvojena.

– Učenica nije zadovoljila na popravnom. Hvala Bogu da joj se ništa nije dogodilo, a nisu nam poznati razlozi njezina čina jer je žalbu uložila tek 12 dana nakon ispita i to nakon incidenta, odgovorili su nam kratko iz Ekonomsko-birotehničke škole Split.

Dodaju kako joj je odobreno novo polaganje u trenutku kada će biti psihički sposobna pristupiti ispitu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap