Pretraga

Vrgorske nindže noćnim prepadom ‘napale’ HAC !

A- A+

Nova aktivističko humanitarna grupa Vrgorske nindže je noćas specifičnim performansom zaskočila sjedište uprave HAC-a. Nindže iz Dalmatinske Zagore su pozornost medija privukle dijeljenjem hrane potrebitima i širenjem pozitivne energije na razne neobične načine.

– Ooj HAC, HAC ne zajebaji Vrgorac, poručile su transparentom sinoć u gluho doba noći Vrgorske nindže ispred sjedišta Hrvatskih autocesta. Ova akcija neobične aktivističke grupe uvertira je u sutrašnji prosvjed koji se sprema u Vrgorcu protiv HAC-ove politike zapošljavanja radnika u naplatnim kućicama nedaleko od ovog gradića u Dalmatinskoj Zagori.

Uz fotografije, jutros je u našu redakciju stiglo objašnjenje sinoćnje akcije te informacija kako VG nindže i u buduće planiraju slične poduhvate kojim bi upozorili na probleme, širili pozitivnu energiju i poručili mladima da imaju dužnost i pravo prosvjedovati protiv nepravde.

Inače, Vrgorske nindže su relativno nova aktivistička skupina koja je svojim specifičnim načinom djelovanja već privukla pozornost medija i javnosti. Naime, prije nekoliko dana su paraglajderom preletjeli iznad Tinovog grada noseći transparent na kojem je pisalo ‘Vrgorčani vi ste genijalni‘. U potpisu je Mate Svjetski, inače gradska legenda prošlog stoljeća.

Osim toga zadnjih dana ostavljaju hranu pred vratima Vrgorčana za koje pretpostavljaju da im je potrebna.
Kako nindže po svemu sudeći ne namjeravaju prestati sa svojim akcijama o njima će se vjerojatno još dosta čuti, a s obzirom da smo uspjeli stupiti u kontakt s njima, uskoro očekujemo ekskluzivni intervju.

Vrgorske nindže noćnim prepadom ‘napale’ HAC !
Share via
Copy link
Powered by Social Snap