Pretraga

Zbog profilne fotke profesorica dobila otkaz

A- A+

Društvene mreže postaju sve veći neprijatelji, ljudima kojima je u opisu posla određena doza moraliteta. Među njima je svakako nastavno osoblje, a s tim u vezi ponovno je jedna profesorica zbog neprimjerene fotografije na Facebooku dobila radnu knjižicu u ruke. Riječ je o Laraine Cook, trenerici ženske srednjoškolske košarkaške momčadi u Pocatellu u saveznoj američkoj državi Idaho. Iako je trenerica na Facebook postavila spornu fotografiju u srpnju te je zadržala samo dan na ovoj društvenoj mreži, otkaz je dobila prije par tjedana. Paradoks cijele priče je da njen zaručnik te također školski trener nije otpušten.

Screenshot: Local News 8

Trenerica ženske srednjoškolske košarkaške momčadi Laraine Cook, nova je žrtva objave fotografije sumnjivog karaktera na društvenoj mreži. Naime, još u srpnju je trenerica u školi u Pocatellu je objavila na Facebooku fotografiju koju možete vidjeti. Iako ju je prema njenim riječima Local News 8-u, povukla za manje od 24 sata, to je nije spasilo od otkaza u školi tri mjeseca poslije.

Izdvojeni članak

Zbog golišavih fotki profesorica suspendirana

Zanesenost na godišnjem

Dakle na spornoj fotografiji, čija se radnja odvija na godišnjem odmoru, zaručnik trenericu Cook dodiruje po grudima.

No, intimni trenutak je, ne samo zabilježen, nego i postavljen na društvenu mrežu. Unatoč tomu što je fotografija ubrzo povučena, nije promakla očima direktora škole u Pocatellu u Idahu.

Dodajmo da se ovakve situacije sve češće događaju. Već smo ove godine pisali o profesorici matematike iz Aurore u Coloradu, koja je također zaradila suspenziju zbog obnažene fotografije na Twitteru. Doduše, toj profesorici Carly Mckinney stavljalo se na teret i posjedovanje marihuane u školskom okruženju.

Izdvojeni članak

Najpoznatije profesorice koje su spavale sa svojim učenicima

Iako također radi u školi, zaručnik nije otpušten!

Rasplet u slučaju trenerice Cook bi bio još i razumljiv da očigledno nisu upotrijebljena dvostruka mjerila.

Naime, njen zaručnik je također trener u školi u istom distriktu, ali on nije izgubio radno mjesto, nego je samo ukoren. Kako su u školskom distriktu objasnili, razlog što je Laraine otpuštena, ali ne i njen zaručnik je činjenica da je fotografija postavljena na njenom Facebook profilu.

Trenerica je uputila formalnu žalbu na ovu odluku te se nada kako će ipak dobiti svoj posao natrag.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap