Pretraga

ZET-ova ekipa posjećuje škole kako bi učenici produžili pokaze

A- A+

Početak školske godine, uz brojne obaveze donosi i onu o produženju ZET-ova pokaza. Zbog velikog broja korisnika, među kojima su i školarci, na prodajnim mjestima ZET-a svakim danom je veća gužva. Da bi se redovi smanjili, Zagrebački električni tramvaj je oformio mobilne ekipe Ureda karata koje će po određenom rasporedu odlaziti u škole kako bi učenici aktivirali svoje pokaze za tekuću školsku godinu.

Foto: srednja.hr

Nova školska godina je počela, što znači da veliki broj školaraca mora produžiti ZET-ov pokaz. Zbog toga su na prodajnim mjestima velike gužve, a ZET je oformio mobilne ekipe Ureda karata koje će posjećivati određene škole gdje će učenici na licu mjesta moći aktivirati karte za tekuću školsku godinu. U sljedećih 15 dana, mobilne ekipe će obići više od 45 srednjih škola i gimnazija u terminu od 8 do 14 sati, navedeno je na službenoj stranici Zagrebačkog električnog tramvaja.

Izdvojeni članak

ZET: Od ponedjeljka se mijenja vozni red, a dio učenika te studenata i ove će se godine voziti besplatno

Postupak traje nekoliko minuta

Kako bi se produljila valjanost karata potrebno je djelatnicima koji će izaći na teren predočiti ovjeren Zahtjev ZET-a za školsku godinu 2013./2014., kao i postojeću pretplatnu kartu. Sam postupak traje svega nekoliko minuta.

Nakon provedene transakcije, školarci biraju kupnju mjesečnog ili godišnjeg kupona na prodajnim mjestima ZET-a ili kioscima Tiska.

Škole u kojima će učenici moći produžiti pokaz na licu mjesta

Najavljene posjete mobilnih ekipa započele su jučerašnjim danom u u Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi, IX. gimnaziji i Gimnaziji Lucijana Vranjanina. U nastavku pogledajte koje su škole na repertoaru u sljedećih nekoliko dana.

Izdvojeni članak

ZET snižava cijene svih karata

  • Utorak, 10. rujna:

– XI. gimnazija (Savska cesta 77);

– Obrtnička škola za osobne usluge (Savska cesta 23);

– Športska gimnazija (Horvaćanski zavoj 15)

  • Srijeda, 11. rujna:

– X. gimnazija (Klaićeva 7);

– Upravna i birotehnička škola (Prilaz baruna Filipovića 30);

– Prva ekonomska škola (Medulićeva 33)

  • Četvrtak, 12. rujna:

– Drvodjelska škola (Savska cesta 86);

– V. gimnazija (Klaićeva 1);

– Škola za medicinske sestre (Bolnička 32)

ZET-ova ekipa posjećuje škole kako bi učenici produžili pokaze
Share via
Copy link
Powered by Social Snap