Pretraga

Ne, ovo na fotki nije dnevni boravak, nego kabinet za biologiju u jednoj hrvatskoj školi

A- A+

Stare stolice i klupe, podovi i loša stolarija – prizori su iz brojnih hrvatskih škola. Potpuno drugačiji stiže iz Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu, gdje su nastavnici i učenici dobili novouređeni kabinet za biologiju. Da, na slici ispod ne nalazi se nečiji dnevno boravak, nego je to kabinet jedne škole u Hrvatskoj.

Biologija baš i nije lagan predmet, barem ako se gledaju rezultati ispita mature. No, gradivo iz biologije zasigurno će biti lakše usvajati u novom kabinetu Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu.

– Trudimo se biti ukorak s vremenom, stoga pratimo aktualne metodičke i didaktičke trendove, najnovije edukacije, ulažemo u najsuvremeniju opremu i nastavna pomagala kako bismo omogućili prožimanje života izvan zidova učionica i onoga unutar škole. U kombinaciji učenja, zabave, iskustva, inovativnosti, kreativnosti i optimizma, sigurni smo da najvećim dijelom taj cilj i ostvarujemo! Naš novouređeni kabinet biologije djeluje motivirajuće i za učenike i za nastavnike, zato ga posjećujte što češće, poručili su iz škole uz fotografije svog novog kabineta.

Ne, ovo na fotki nije dnevni boravak, nego kabinet za biologiju u jednoj hrvatskoj školi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap