Pretraga

Imamo ekskluzivne fotografije požara radi kojeg su studenti ZVU-a tri dana oslobođeni nastave

A- A+

Stanovnike zagrebačkog Ksavera, jučer je uznemirio gusti dim, koji je prekrio cijeli kvart, a koji se stvorio nakon požara na Zdravstvenom veleučilištu. Srećom nitko nije ni na koji način ugrožen, a požar su jake vatrogasne snage ugasile u kratkom roku.

Ipak buknule električne instalacije uspjele su poremetiti raspored predavanja na ZVU pa je tako još jučer na službenim stranicama ZVU osvanula sljedeća obavijest.

Izdvojeni članak

Zapalilo se Zdravstveno veleučilište u Zagrebu: Studenti evakuirani!

– Zbog manjeg požara na instalacijama u prostoru Zdravstvenog veleučilišta na Ksaveru nastava u prostorijama na Ksaveru 209 i 196a neće se održavati u petak 17. svibnja, subotu 18. svibnja te ponedjeljak 20. svibnja 2019. godine. Nastava u ostalim prostorima Zdravstvenog veleučilišta održavati će se prema rasporedu, ispiti će se održavati prema rasporedu navedenom na Studomatu, stoji u obavijesti.

S obzirom da je požar vrlo brzo lokaliziran, čelništvu Zdravstvenog veleučilišta sada preostaje zbrojiti štetu koju je izazvala buktinja. Odmah jučer smo pismenim putem upitali ZVU, imaju li već neke procjene o tome koliko će ova nevolja stajati Veleučilište.

Odgovor do sada nismo dobili, a čim ga dobijemo, o tome ćemo vas izvijestiti.