Pretraga

Bez iznenađenja u prvom kolu Sveučilišne futsal lige

A- A+
Izdvojeni članak

Počinje Sveučilišna futsal liga u Zagrebu

U prvom kolu Sveučilišne futsal lige u Zagrebu nije bilo većih iznenađenja. Četiri najbolje ekipe u prošloj sezoni ostvarile su uvjerljive pobjede. Kineziološki fakultet ponovno je napunio mrežu Visoke škole za financijski menadžment sa 20 pogodaka. Problema nisu imali ni prošlogodišnji finalisti FER 1. U toj utakmici golman Rudarsko – geološko – naftnog fakulteta Ante Kikić zbog nesportskog ponašanja zaradio suspenziju od pet utakmica.

Četiri prošlogodišnja polufinalista Sveučilišne futsal lige su ostvarili uvjerljive pobjede. Kineziološki fakultet napunio je sa 20 pogodaka do kraja mrežu Visoke škole za financijski menadžment. Viceprvak FER 1 također nije imao problema protiv ‘Rudarstva’, dok su VERN i Ekonomski fakultet prvo kolo odradili bez primljenog pogotka.

U prvom kolu tri ekipe dobile su i crvene kartone. Golman Rudarsko – geološko – naftnog fakulteta Ante Kikić gađao je loptom suca, zbog neslaganja s njegovom odlukom, te zaradio suspenziju od pet utakmica. Pocrvenili su još Mario Knežević s Filozofskog fakulteta te Luka Pavličić s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, ali oni su kažnjeni standardno jednom utakmicom neigranja.

Drugo kolo Sveučilišne futsal lige u Zagrebu igrat će se 26. siječnja. Prva utakmica je u 8 sati, zadnja u 20 i 30, u dvorani Martinovka.

Poznati su i termin odigravanja Sveučilišne futsal lige za žene. Prvo kolo na rasporedu je 2. veljače u dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. U natjecanju sudjeluje deset ženskih malonogometnih ekipa. Za sve zainteresirane prva utakmica počinje u 9, a posljednja u 13 sati. Prošlogodišnje pobjednice Kineziološki fakultet u prvom kolu snage će odmjeriti s ekipom Grafičkog fakulteta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap