Pretraga

[Fotogalerija] Ella Dvornik vam je složila par outfita za novu školsku godinu

A- A+

Vjerojatno još uvijek nerado razmišljate o povratku u školske klupe budući da nastava počinje 7. rujna, ali s pripremama svakako valja početi malo prije. Mnogi, osobito učenice u te pripreme ubrajaju i pokoju novu krpicu za osvježeni look u nadolazećoj školskoj godini. Ako ste i vi jedna od takvih, a nemate baš ideju kakvu kombinaciju složiti, možda vam pomognu preporuke modne gurmanice Elle Dvornik, koje je i sama nazvala ‘Back to school outfits’.

Mnogi od vas sigurno si još uvijek ne žele kvariti ljetne praznike razmišljanjem o novoj školskoj godini, no datum kada nastava starta polako se približava. Početak nastave, tako često pripadnicama nježnijeg spola znači i pohod u nabavku krpica.

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] Ovako su se odijevale srednjoškolke tijekom 60-ih godina

Ako ste i vi jedna od takvih, a trenutno niste inspirirani za kombiniranje odjeće, možda vam dobro dođu prijedlozi koje na svome blogu pod nazivom Back to school outfits objavila Ella Dvornik.

Kći pokojnog kralja funka Dine, uz fotografije na kojima se nalaze krpice, postavila je i linkove putem kojih možete nabaviti predloženu odjeću, a usput i dobiti neke kupovne povlastice.

Copy link
Powered by Social Snap