Pretraga

Kraj nakon 12 sezona i 279 epizoda: Planetarno popularna serija završit će spektakularnim finalom

A- A+

Prva epizoda serije ‘Teorija velikog praska’ emitirana je 2007., prije 11 godina, a nakon ukupno 12 sezona i 279 nastavaka, u svibnju 2019. oprostit će se od gledatelja diljem svijeta. Serija je stekla planetarnu slavu, u njoj su uživali i brojni hrvatski fanovi, dobro upoznati s (ne)zgodama nezaboravnih glavnih junaka. Najavljeno je i spektakularno finale serije.

Screenshot: YouTube

Fanovi ‘Big Bang Theoryja’ – došlo je vrijeme za rastanak. Warner Bros. Television i televizijska kuća CBS objavili su da omiljena serija ide prema svojemu kraju, a finalna epizoda emitirat će se u svibnju 2019.

Nakon 12 godina, 12 sezona i čak 279 epizoda, Sheldon i ekipa oprostit će se od malih ekrana. Serija koja je debitirala 2007. godine, 52 je puta bila nominirana za nagradu Emmy, a čak 10 puta ju je dosad osvojila.

– Zauvijek ćemo biti zahvalni našim fanovima na njihovoj podršci tijekom posljednjih 12 sezona. Zajedno s glumačkom ekipom, neizmjerno cijenimo uspjeh serije i planiramo finalnu sezonu i spektakularno finale serije, stoji u zajedničkoj izjavi Warner Bros. Television, CBS-a i produkcijske kuće Chuck Lorre.

Očekivano, fanovi su na ovu vijest reagirali u velikom broju.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap