Pretraga

Lijepa naša: Ovo su najatraktivnije videosnimke Hrvatske pod snijegom

A- A+

Hrvatska je turistička zemlja koja iz godine u godinu privlači sve veći broj stranih i domaćih gostiju, ali kapacitete te vrste iskorištavamo uglavnom ljeti. No, da je naša zemlja itekako atraktivna i u ovo zimsko doba, potvrđuju ove prekrasne video snimke nastale kada su neke njene kutke zabijelile snježne pahulje.

Screenshot: YouTube

Ovogodišnji je snijeg zabijelio brojne hrvatske krajeve, među kojima i neke inače neuobičajene poput Dubrovnika. Tako su se društvenim mrežama širile fotografije, ali i ovaj prekrasan video snježnog Dubrovnika kojeg je izradila tvrtka 2thesign.

Znate one prekrasne ‘insta-fotke’ inozemnih dvoraca pod snijegom, a koje izgledaju kao iz bajke? E, pa takvi su i Hrvatski dvorci kada padne snijeg. Svakako preporučujemo da pogledate ovaj prekrasan video Trakošćana snimljen prošle godine.

Da i Slavonija ima neiskorištene turističke kapacitete, svjedoči ovaj video prekrasnog Osijeka pod snijegom. Video je nastao u sklopu projekta Pointers Travel, a objavljen je pred svega par dana.

Sve brže raste zimski turizam u našem glavnom gradu, zahvaljujući manifestaciji Advent koja je zadnjih par godina postala prepoznatljiv brend. Iako snijeg ponekada djeluje frustrirajuće na Zagrepčane, pogotovo kada dođe do prometnog kolapsa, morate priznati da je Zagreb zaista prekrasan pod bijelim pokrivačem.

Jedna od najvećih prirodnih znamenitosti Hrvatske svakako je Nacionalni park Plitvička jezera, koji najveći broj posjetitelja privlači u toplijim mjesecima. No, da je jednako savršen i prekrasan i zimi najbolje se vidi iz ovog kratkog putovanja na kojemu će vam voditelj biti jedan psić.

Stari grad Varaždin tvrđava je u Varaždinu i jedna od njegovih znamenitosti. Nalazi se na sjeverozapadnom obodu varaždinske gradske jezgre, a danas je u njoj smješten Gradski muzej Varaždin. Pred svega par dana na You Tube kanalu Awesome Drone Videos, osvanuo je ovaj prekrasan video povijesne znamenitosti pod snježnim pokrivačem.

Lijepa naša: Ovo su najatraktivnije videosnimke Hrvatske pod snijegom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap