Pretraga

Na ovih sedam besplatnih stranica možete online učiti

A- A+

U pokušajima stjecanja znanja ponekad ne možemo pronaći dovoljno informacija, pojašnjenja ili literature koja nam treba. Stvari koje pročitamo u knjigama ponekad nam treba pojasniti, a u tome bi vam moglo pomoći sedam besplatih web stranica na kojima ćete pronaći sve što vas zanima u određenim područjima, a možete komunicirati i sa stručnjacima.

Kako bi se obrazovali što je bolje moguće, i uspješno konkurirali na tržištu rada, danas više nije dovoljno slušati na predavanjima i čitati zadanu literaturu. Online učenje zauzima sve važnije mjesto u obrazovanju, a vjerojatno ne znate za sve korisne web stranice koje su vam dostupne. Danas vam donosimo sedam besplatnih web stranica za online učenje, koje su nabrojali na Online Collegeu.

Izdvojeni članak

Iskoristite Facebook za učenje i usavršavanje

Scitable

Ova je web stranica posvećena učenju o znanosti. Kreirao ju je NatureEducation, a na njoj možete pretraživati znanstvene članke i knjige, pitati stručnjake za mišljenje o raznim temama, kreirati online učionicu ili podijeliti vlastite sadržaje. Materijali na stranici usmjereni su na prirodne znanosti, a tu su i brojni izori koji mogu pomoći učenicima pokrenuti ili ubrzati karijeru u znanosti.

Gcf Learnfree.org

Ova stranica nudi usavršavanje znanja o tehnologiji i pomoć pri unapređivanju pismenosti i znanja iz matematike, što bi vam trebalo pomoći da postanete konkurentniji na tržištu rada. Sva predavanja koja se nalate na stranici besplatna su, a postoje i njihove mobilne verzije, što vam omogućuje učenje u pokretu. Na stranici se trenutno nalazi čak 750 besplatnih lekcija.

Engineering for Change

Ovo je interaktivna web stranica koja omogućuje korisnica da komunicira s drugim inženjerima, a nudi i uključivanje u humanitarne inženjerske projekte. Svaki mjesec rješavaju se nove teme, a svi su pozvani da se uključe.

Izdvojeni članak

Revolucija u obrazovanje ulazi na mala vrata: E- učenje je sve češća praksa

Learnthat

Learnthat je super mjesto ukoliko imate želju naučiti više o financijama, novim tehnologijama i općenito ekonomiji. Također možete usavršiti svoje znanje Excela, učiti o online marketingu i unaprijediti znanje o menadžmentu kroz niz korisnih fotografija, videa i članaka.

Mentormob

Ova je stranica idealan alat za prikupljanje izvora sa svih stranica, organiziranje istih i dijeljenje s ostalima. Također možete složiti i vlastitu listu edukativnih materijala ili proučavati liste drugih korisnika.

Izdvojeni članak

Varaždinski iBee: Mobilna aplikacija koja olakšava učenje srednjoškolcima

LearnersTv

LearnersTV objedinjuje videa, audio lekcije, animacije i prezentacije, te korisnicima nudi mnogo materijale uz pomoć kojih mogu učiti. Tamo možete pronaći kompletne tečajeve, a za one koji žele istražiti samo specificirano područje nude se kratki članci i prezentacije u PowerPointu.

Grovo

Grovo je web stranica specijalizirana za ponudu video lekcija o internetskim proizvodima. Budući da je znanje o novim tehnologijama bitno na današnjem tržištu rada, na ovoj stranici možete proširiti svoje znanje o stranicama kao što su Twitter, Gmail, Facebook i WordPress.

Na ovih sedam besplatnih stranica možete online učiti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap