Pretraga

Nasmijao se i ostao bez posla

A- A+

Svi vi koji mislite kako je novinarski posao lagan, promislite još jednom. Dovoljan je samo jedan trenutak da novinar dobije otkaz i obilježi se za sva vremena. Erik Hartman je bio voditelj emisije Boemerang koji se nije mogao kontrolirati, nasmijao se gostu emisije i zbog toga ostao bez posla. Iako je samo riječ o odglumljenoj sceni, novinari se često susreću s tim problemom.

Boemerang prikazuje realnu situaciju novinara

Snimka u kojoj Tom Van Dyck glumi Erika Hartmana, bivšeg voditelja belgijske emisije Boemerang jedan je od najsmješnijih videa na YouTubeu. Iako su mnogi pomislili kako je riječ o istinitom događaju, saznavši kako je riječ o glumi nisu bili razočarani. Nama je drago što Erik nije stvarn osoba, ali je činjenica kako se novinari često nađu u ovakvoj situaciji.

Smijehom do otkaza

Prilikom emisije o medicinskim pogreškama Erik se nije mogao suzdržati i glasno se nasmijao bivšem pacijentu koji je imao izuzetno smiješan i piskutav glas. Iako se trudio ne nasmijati, nije mu pošlo za rukom. Nakon emitiranja te epizode, Boemerang je otkazan,a Erik se pozdravio sa svojom televizijskom karijerom. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap