Pretraga

Profesorica iz fizike uzela učenicu ‘na zub’ nakon što ju je ispravila: ‘Nije mi znala ime’

Profesorica iz fizike uzela učenicu ‘na zub’ nakon što ju je ova nekoliko puta ispravila u rješavanju zadatka. Kratka je to horor priča koje se prisjetila Ana, novinarka i urednica našeg sestrinskog portala bauštela.hr, u posljednjoj epizodi redakcija podcasta.

bilježnica iz fizike

Foto: Pixabay

U posljednjoj epizodi redakcija podcasta naši novinari Ana, Duje i Hrvoje prisjetili su se svojih dana u školskim klupama i, prije svega, profesora. Kako onih omiljenih, tako i onih koji su se svojim negativnim ponašanjem urezali u njihovu pamćenju.

Ana se sjeća nekoliko dragih profesora, no samo jedne koja joj je ostala u baš lošem sjećanju. Radi se o profesorici fizike iz srednje. Ta nastavnica dvadeset godina nije predavala i onda je došla raditi u njenu školu. Zbog toga joj po Aninom sjećanju fizika baš i nije išla.

 

@srednja_hr Najgoreee 😶 Više o tome kakvih senprofesora sjećamo pronađite na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #srednja #srednjaskola #skola #škola #osnovna #osnovnaskola #nastavnici #profesori #ucitelji #fizika #profa #ucenici #nastava #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound – srednja_hr

Uzela ju je, kazala je Ana, ‘na zub’, nakon što ju je nekoliko puta ispravila usred rješavanja zadatka. Ani je fizika išla, profesorica nije bila baš najspretnija, a posebno joj je povrijedila ego kada ju je ispravila. Nakon toga primijetila je da se nastavnica trudi na svaki mogući način otežati joj.

Prisjeća se sada već kroz smijeh da joj profesorica u razredu u kojem je bilo devetero ljudi nije znala ime. Jednom prilikom ju je pozvala na ploču, diktirala joj krive polazne podatke, a onda kada je dobila drugačiji rezultat od onog predviđenog rješenjem zadatka, dala jedinicu.

Za sve naše priče o profesorima kojih se sjećamo iz škole, pogledajte i poslušajte epizodu redakcija podcasta u videu ispod.

Copy link
Powered by Social Snap