Pretraga

Prvi mjesec faksa ste preživjeli, ali vrhunac brucošijada tek je pred vama: U studenom ih je čak 12

A- A+

Iako je prvi mjesec faksa za nama, ‘špica’ brucošijada tek je pred nama. Do kraja ovog mjeseca diljem Hrvatske očekuje nas njih čak 12.

Insert sa subotnje Brucošijade FER-a / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Među brucošijadama koje će se održati u studenom ona je FER-a, što je zasigurno jedna od najiščekivanijih brucošijada godine. Nakon dugih pet godina, svoju će brucošijadu konačno imati i studenti Filozofskog u Zagrebu

Brucošijada FER-a

Izdvojeni članak

Objavljena i posljednja runda izvođača na Brucošijadi FER-a: Veliko pojačanje za elektronski program

Jedna od najiščekivanijih brucošijada godine je ona FER-ova, koja će se održati već ovog vikenda 10. studenog na FER-u-

– Posjetitelje na Brucošijadi FER-a već tradicionalno očekuju i projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi na KSET Caffeu. Regular karte po cijeni od 65 kn u prodaji su u KSET-u, Dirty Old Empireu, Rockmarku te SC-u. Na dan Brucošijade karta će koštati 80 kn. Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti do 9. 11. po cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa, poručuju organizatori.

Hodnici FER-a pretvaraju se u tri pozornice na kojima će nastupiti čak 17 izvođača: Prvi stage: Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Antenat, Šajeta, SIX PACK, Ogenj, Sloanwall, Pero Defformero, Belfast Food, NLV, Smoke Mardeljano, J.R. August, Sfumato, Sergio Lounge, Petar Dundov, phillipe i Felver.

Brucošijada Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Nakon pauze od dugih pet godine, svoju će brucošijadu imati i FFZG. Održat će se 30. studenoga u dvorani Pauk u Studentskom domu Stjepan Radić.

Nastupit će TBF, Alen Vitasović, KUKU$, Fire in Cairo, Jolly Rogers i Moskau kolektiv. Karta će koštati 50 kuna za brucoše i 60 za sve ostale, a prodaje se na šanku KSFF-a. Na dan brucošijade karte će se prodavati za 70 kuna.

Studenti Arheologije na FFZG-u imat će i dodatnu brucošijadu, koja će se održati 7. studenog u Žirafi.

Brucošijada RGN-a

Studenti Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta svoju će brucošijadu imati 22. studenog u Hollywood Vanity Clubu. Studente će zabavljati nezaboravni trash hitovi, te pokoja nota strane glazbe. Svi su stolovi već rezervirani, a karte po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti još samo na ulazu. Novosti u vezi brucošijade RGN-a zapratite ovdje.

Brucošijada Šumarstva

Izdvojeni članak

Objavljena imena još šest izvođača koji će nastupiti na Brucošijadi FER-a, a jeftine ulaznice su rasprodane

Studentski zbor Šumarskog fakulteta organizira brucošijadu 15. studenog u Clubu ROKO. Na brucošjiadi će nastupiti grupa Locco, a ulaznice se mogu nabaviti na štandu Studentskog zbora u žutoj zgradi faksa od 12. studenog. Brucoši će ih dobiti na jednom od predavanja.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji za 20 kn, a na dan brucošijade 30 kn na ulazu u klub.

Brucošijada TVZ-a

Početak još jedne akademske godine proslavit će u studenom i studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Njihova brucošijada održat će se 17. studenoga od 23 sata u Clubu Roko.

– Očekuje vas mnoštvo iznenađenja! Prvih 200 sretnika koji dođu do ponoći očekuje besplatno piće dobrodošlice. Također, organizirat ćemo tombolu gdje su 3 glavne nagrade ni više ni manje nego boca cuge! Za sudjelovanje u tomboli potreban je ulog od samo 20 kuna. Sav prikupljen novac donirat ćemo u humanitarne svrhe, poručuju TVZ-ovci.

Brucošijada Medicinskog fakulteta u Zagrebu

Brucošijada Medicinskog održava se već u petak, 9. studenog u Hollywood Vanity Clubu. Ulaz je besplatan, ali samo uz letak koji se može preuzeti na sljedeći način: u ponedjeljak 5. studenog od 18 do 19 sati ulaznice mogu podići samo oni koji imaju rezervaciju stola. Isti dan od 19 do 20 sati ulaznice mogu podići ostali studenti MEF-a, a u utorak 6. studenog od 18 do 20 sati svi ostali. Ako bude potrebe, organizatori najavljuju da će se podjela ulaznica održati i u srijedu. Ulaznice se dijele u prostorijama Studentskog zbora – KOMA, a svaka osoba ima pravo na jednu.

– Također, možete podignuti ulaznicu za prijateljicu ili prijatelja uz predočenje njegove/njene iksice, poručuju organizatori.

Brucošijada Veleučilišta u Rijeci

Izdvojeni članak

[FOTO] Prva zajednička Brucošijada Sveučilišta Sjever okupila 1.200 studenata

VeleRijada će se ove godine održati 8. studenog, a lokacija održavanja i ove godine je Caffe bar & night bar Karolina, a za odličnu atmosferu i provod zadužen je DJ Macola.

– Kako bi večer bila što zanimljivija SZ VeleRi i ove godine organizira i nagradnu igru. Ovogodišnja nagradna igra razlikovat će se od dosadašnjih zbog novog pravila izvlačenja dobitnika te zbog najboljeg fonda nagrada do sada. Glavna nagrada ovogodišnje nagradne igre je 2x Nova godina Collegium u Beogradu sponzora Collegium putovanja, poručuju organizatori.

Ulaz je, kao i svake godine do sada, potpuno besplatan za sve posjetitelje.

Brucošijada FSB-a

Od informacija je za sada jedino poznato kako će se brucošijada zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje održati 24. studenog u Clubu Roko. Ulaznice su u prodaji za 30 kuna.

Brucošijada Sveučilišta u Dubrovniku

Sveučilišna brucošijada u Dubrovniku održat će se 17. studenog u Culture Clubu Revelin. Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 kuna, ali ovisno o kategoriji kreće se i do 200 kuna. Nastupit će na ovoj brucošijadi nova nada hrvatske scene – Domenica.

– Proslavimo zajedno dolazak novih studenata u Dubrovnik. Popularna ‘Brucošijada’ u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku i ove godine garantira odličan provod za sve, poručili su organizatori.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Preko 4.000 mladih ludovalo do zore na rasprodanoj Brucošijadi FER-a

Grafički i Tekstilno-tehnološki imaju zajedničku brucošijadu

Zajednička brucošijada studenata Grafičkog i Tekstilno-tehnološkog fakulteta održat će se 4. studenog u Clubu Roko na Savi. Organizatori najavljuju odličnu glazbu, super društvo i upoznavanje snovim i starim studentima, a ulaz će biti potpuno besplatan za sve.

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Brucošijada HKS-a održava se u četvrtak 8. studenog u klubu Žabac. Karte po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u utorak, srijedu i četvrtak od 10 do 14 sati u predvorju sveučilišta na štandu Studentskog zbora.

– Kupnjom karte podržavate humanitarnu akciju studenata Odjela za sestrinstvo ‘Daj 5 za Benin’, poručuje organizatorica.

Brucošijada Fakulteta Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku

Studenti Fakulteta Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku svoju će brucošijadu imati 8. studenog u Kaos Night Clubu.
– Fakultet je počeo, upoznali ste nove prijatelje, možda se s nekima već i posvađali, ali nije ni bitno i dalje ih ne poznajete dovoljno dobro! Izađite zajedno van, upoznajte se i zabavite se na zabavi koja je pripremljena samo za vas! Ove godine za Vas smo pripremili brucošijadu kakva je potrebna, poručuju iz Studentskog zbora i dodaju kako će studente zabavljati gost iznenađenja.

Copy link
Powered by Social Snap