Pretraga

Objavljena i posljednja runda izvođača na Brucošijadi FER-a: Veliko pojačanje za elektronski program

A- A+

Organizatori su objavili i posljednju rundu izvođača, koji će nastupiti na Brucošijadi FER-a 10. studenoga. Veliko pojačanje u vidu Petra Dundova, dobit će elektronski dio programa brucošijade, a uz njega su u posljednjoj seriji izvođača predstavljeni Antenat, Pero Deformero, J. R. August, Sergio Lounge.

Vizual Brucošijada FER-a 2018.

Žanrovsko šarenilo na tradicionalno najposjećenijoj brucošijadi u zemlji, ovime je obojano s još nekoliko nijansi.

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Podsjetimo, uoči posljednje runde, organizatori su objavili 12 imena , koji će nastupiti na brucošijad, a to su Vesna Pisarović, Belfast Food, Smoke Mardeljano, Ogenj, Felver i Sfumato,  Krešo Bengalka, Six Pack, Šajeta, NLV, Phillipe i Sloanwall.

Ulaznice po cijeni od 65 kuna mogu se kupiti od ponedjeljka, 22. listopada, u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu te u SC-u. Ukoliko ih ostane, karte će se moći kupiti i na sam dan Brucošijade po cijeni od 80 kuna.     

Brucoši FER-a svoju ulaznicu po cijeni od 40 kn mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 9. studenog.

Ispod pogledajte kratko predstavljanje posljednje runde izvođača koji će nastupiti na Brucošijadi FER-a 2018.:

J.R. August je mladi umjetnik iz Zaboka, koji iza sebe ima već tri EP-a – Change of Seasons, Tea Party With Mr. Death te prošlogodišnji 33, a u pripremi je i LP Dangerous Waters. Svaki od navedenih EP-ova kritički je nahvaljen, a uz to cijela diskografija pokazuje pregršt žanrova i tematika kojima J.R.August suvereno korača.

Pero Defformero je bend osnovan 1993. godine, a poznati su po svom kombiniranju heavy metala s turbo-folkom. S izuzetnom dozom humora pristupaju svakoj svojoj izvedbi na bini pa se od njih može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up show. Članovi benda su Goran Biševac, Saša Friš, Andraš Išpan i Luka Jelisavčić.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Na rasprodanoj Brucošijadi FER-a četiri tisuće mladih

Sergio Lounge je unikatna pojava na regionalnoj glazbenoj sceni. Svojim glazbenim i vizualnim stilom spaja elemente moderne i retro pop kulture, stvarajući tako glazbu koja je istovremeno plesna, zabavna i emotivna. U svojim kompozicijama uspješno kombinira različite žanrove, disko, pop i šlagere te to spaja u vlastiti prepoznatljivi stil.

Antenat je zagrebački bend nastao 1997. godine. Kroz godine su mijenjali glazbene stilove, sve više nastupali i tako profilirali vlastiti glazbeni izričaj koji danas nazivaju – subreggae. U njemu su sadržani različiti utjecaji, od reggaea i duba, preko ska i punka, do world-music elemenata, a svaki član benda sa svojim instrumentom pridodaje toj mješavini i nešto svoje. Iza sebe imaju 4 albuma i preko 300 koncerata po klubovima i festivalima diljem Hrvatske te u inozemstvu.

Petar Dundov nastupa kao DJ i live performer u klubovima i na festivalima diljem svijeta – samo neki od njih su Berghain, Tresor, Awakenings, Labyrinth i Exit. Iza sebe ima veliki broj 12” singlova te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši stupanj. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima “Escapements”, “Ideas from the Pond”, “Sailing Off The Grid” te na posljednjem “At The Turn Of Equilibrium”.

Objavljena i posljednja runda izvođača na Brucošijadi FER-a: Veliko pojačanje za elektronski program
Share via
Copy link
Powered by Social Snap