Pretraga

S HTV-a napokon potvrdili tko je novi lovac u Potjeri, a otkrili su i kada će ga gledatelji moći vidjeti

A- A+

Gotovo mjesec dana nakon što smo vas izvijestili da će novi lovac u kvizu Potjera biti Mladen Vukorepa, službeno su to potvrdili i s HTV-a. Uz to su u priopćenju odaslanom medijima, objavili kako će ga gledatelji tijekom ovog tjedna prvi put moći vidjeti u ulozi lovca. Nije precizirano koji dan.

foto: Dario Njavro|HRT

Izdvojeni članak

Otkrijte tko je novi lovac u Potjeri: Natjecatelji će imati puno problema s ovim legendarnim kvizašem

– Iskusni kvizaš Mladen Vukorepa nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: Brojke i slova (1986.), Kviskoteka (1988.), Diplomac (1998.), Izazov (1999.) i EUnigma (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranomu u povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Nastupio je i u Kviskoteci na Novoj TV (2006.), u predstavljanju novog lovca navode s HTV-a.

Inače Vukorepa je trenutačno deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskoga kviz saveza, a zapažen rezultat je imao i na nedavno održanom Memorijalu Mirka Miočića, na kojem se skupila krema kviz scene u Hrvata.

– Radujem se nastupu u Potjeri. U svojoj sam karijeri stekao dosta iskustva,  a u najboljemu su mi sjećanju ostali nastupi u legendarnoj HRT-ovoj Kviskoteci i u EUnigmi, u kojima sam došao do finala. Ekipa i atmosfera na snimanju sjajni su i vjerujem da će gledatelji Hrvatske radiotelevizije to i prepoznati, rekao je Mladen Vukorepa i dodaje kako se snalazi u svim područjima, a specijalnost su mu zemljopis i sport.

Urednik Potjere Igor Grković također je komentirao priključenje novog člana, uigranoj lovačkoj trojci.

– Osnovna je ideja kviza na zabavan način promovirati znanje i učenje. Budući da smo stekli vjernu publiku, vjerujem da smo u tome i uspjeli. Uskoro nam se bliži 600. izdanje Potjere i uvođenje novoga lovca pravi je način da tu obljetnicu dostojno obilježimo, istaknuo je Igor Grković.

S HTV-a napokon potvrdili tko je novi lovac u Potjeri, a otkrili su i kada će ga gledatelji moći vidjeti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap