Pretraga

Stvari koje netko može doznati o vama po načinu na koji nosite torbu

A- A+

Dosta toga se može iščitati iz govora tijela, a eksperti tvrde da o nečijoj osobnosti možete mnogo doznati samo po načinu nošenja torbe. Stoga provjerite što otkrivate drugima o sebi pomoću svojih torbi.

www.stylefrizz.com

Ponekad govor tijela više otkriva od izgovorenih riječi. Dovoljno je da nekoga pogledate u lice, pratite pokrete ruku ili nogu te možete otkriti jesu li nervozni, prestrašeni ili lažu. Stručnjakinja za govor tijela Patti Wood tvrdi da možete doznati dosta toga o osobnosti neke žene samo ako promatrate način na koji nosi svoju torbu, piše Daily Mail.

Izdvojeni članak

Student (21) konstruirao sklopivu perilicu rublja koja se može prenositi kao torba

Torba preko ruke

Poznate ličnosti najčešće odabiru ovaj način nošenja torbe – preko ruke. Paparazzi ih u većini slučajeva uhvate dok ih izbjegavaju kako svojim torbama ukazuju na moć i samopouzdanje. – Nosite torbu kao da je orden časti. Osjećate se kao da ste pomalo superiorni, nadmoćni, objašnjava Wood.

Više torbi istovremeno

Čim vidite neku ženu ili djevojku da se bori s nekoliko torbi istovremeno, pomislit ćete da je umorna, iscrpljena te da negdje žuri. Ovaj način sugerira da ste pomalo odsutni i da se teško fokusirate.

Izdvojeni članak

Učenica snimila nastavnicu kako krade iz školskih torbi

Na ramenu

Mnoge mlade djevojke nose torbe opušteno na jednom ramenu tako da su m ruke slobodne. Na taj način svjesno skrivaju odjeću i svoju figuru, što je ponekad korisni, ali stručnjakinja za govor tijela kaže da tako odaju štreberski look.

Držanje torbe ispred s obje ruke

Kad s obje ruke držite torbu ispred sebe, a uz to još i prekrižite noge, otkrivate obrambeni stav. – U ovoj poziciji djelujete kao da štitite svoje stvari. Ako radite ovo za vrijeme romantičnog sastanka, to je zato što se osjećate čudno i nije vam baš jasno kuda on vodi, zaključila je Wood.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap