Pretraga

The Avengers: Junaci na okupu

A- A+

xnys.blogspot.com 

Iron Man, Hulk, Black Widow, Captain America, Thor, Hawkeye, Loki, Maria Hill i Nick Fury su junaci Marvel stripova koji će nas zabavljati u najnovijem filmu The Avengers. Što možemo očekivati od filma koji okuplja ovoliko super junaka? 

U nedostatku ideja, ali i zbog osigurane velike zarade, u kinima sve češće možemo gledati filmove Marvelovih super junaka. Nije nepoznanice da su Spider-Man, Iron Man, Blade, X-men i slični filmovi postali svjetski popularni i zaradili gomilu novca. Stoga je Joss Whedon odlučio napraviti nešto drugačije i spojio najbolje junake u jednu priču, istu borbu protiv istog neprijatelja. 

Što nas čeka u filmu?

Nick Fury i međunarodna agencija S.H.I.E.L.D. okupljaju super junake u borbu za spas Zemlje, dok ima je glavni neprijatelj Thorov brat Loki. Ipak to neće biti jedina radnja u cijelom filmu. Whedon je otkrio kako film ne bi bio kvalitetan kad bi imao pet glavnih glumaca, stoga se odlučio cijelu radnju prikazati iz perspektive najkompleksnijeg lika koji je postao prvi Avenger i kasnije vođa. Captain America je idealan izbor zato što se on upravo probudio i gleda čudan i nepoznat svijet u kojemu ostali junaci već dugo žive. Znao je ukoliko razradi pet likova, da ustvari nijedan ne bi bio dovoljno razrađen. 

Za sve ljubitelje Marvelovih stripova obavještavamo vas da film dolazi u kina 4. svibnja. Uskoro možemo očekivati i Iron Man 3, Captain America 2 i Thor 2 čija će radnja vjerojatno biti povezana s Osvetnicima

 

The Avengers: Junaci na okupu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap