Pretraga

U novom dućanu u Zagrebu možete posuđivati odjeću!

A- A+

Sigurno ste se mali milijun puta našli u situaciji da kupite komad odjeće za neku prigodu i onda ga više nikad ne obučete. Zamislite da na njega niste  morali baciti silne novce, nego ste ga jednostavno mogli posuditi iz dućana. Modni KOLEKTIV ima rješenje za ovakve situacije!

Facebook, Modni KOLEKTIV

Izdvojeni članak

Valinea Vinger, pobjednica desetog Modnog ormara: ‘Inspiracija je posthumano stanje’

Modni KOLEKTIV zapravo i nije klasičan dućan. Funkcionira poput knjižnice, samo s odjećom. Učlanite se i posudite outfit, a nakon što ga ‘prošetate’ vratite ga i zaboravite!

Članovi modnog Kolektiva mogu biti svi stariji od 16 godina. Za mjesečnu članarinu od 200 kuna možete posuđivati jedan outfit tjedno, dok za 100 kuna više, odjeću možete posuđivati neograničeno. Za posuđivanje ne morate biti članovi. Posudba jednog komada odjeće košta 50 kuna uz 50 kuna kaucije, a cijelog outfita 100 kuna plus 100 kuna kaucije. Ako želite smanjiti članarinu, možete to učiniti doniranjem svoje odjeće. Modni KOLEKTIV odjeću ne otkupljuje, ali za svaki donirani komad, članarina se spušta za 10 kuna. 

Baš kao i u knjižnici, postoji rok u kojem posuđenu odjeću morate vratiti. Odjeći možete kod sebe držati tjedan dana, dva ako ste član, a za svaki dan kašnjenja plaćate zakasninu od 5 kuna. Nakon trideset dana kašnjenja, komad se smatra ukraden i gubite pravo posuđivanja odjeće. 

Modni KOLEKTIV je zadužen za brigu o odjeći. To znači da ju ne morate oprati prije nego što ju vratite a u brigu o odjeći spadaju i sitnija oštećenja, tako da ne morate gubiti živce zbog popucanog šava.

Ako vas već muči u čemu ćete van ovaj vikend, požurite u Tkalčićevu 73!

U novom dućanu u Zagrebu možete posuđivati odjeću!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap