Pretraga

Učenik na sajmu u Benkovcu izjavom ‘srušio internet’: ‘Ma kakav disko, ovo je ki raj na zemlji’

A- A+

Tradicionalni sajam u Benkovcu koji se održava svakog desetog u mjesecu i privlači posjetitelje iz cijele Dalmacije, ali i šire, ovog je tjedna privukao i učenike. Kako su objasnili, taj dan nisu išli u školu, a jedan mladić je svojom izjavom o tome koliko voli Benkovački sajam ‘sušio internet’ i postao viralni hit.

uečnik na sajmu u benkovcu

Foto: HTV / HRT

Svakog desetog u mjesecu u Benkovcu se održava sajam na kojemu se prodaje sve, od igle do traktora. Privlači posjetitelje iz cijele Dalmacije, a ekipa HRT-a je ovog tjedna na sajmu naišla i na učenike. Jedan od njih postao je viralni hit svojom izjavom o tome zašto voli Benkovački sajam.

– Ma kakvi disko, ja lipo ovdje dođem jer ima pečenog, ima ćevapa, ki raj na zemlji! I još ne idem u školu. Ja bi van reka da vam je to sveti deseti, ne ide se ni u školu, ni na posal nego se dođe ovdje , ljudi se zabavljaju, bude druženje, svega. To je milina, rekao je učenik za HRT.

Njegova izjava ovako napisana ni blizu ne dočarava energiju i očaranost sajmom u njegovom glasu pa je najbolje da ju poslušate u videu ispod.

@hrvatska_radiotelevizija Sezona je najbolje janjetine, a na sajmu u Benkovcu i traktori sve su traženiji. #hrvatskaradiotelevizija #benkovac #benkovackisajam #zabava #janjetina #ćevapi #hrana #sajam #fyp #hrvatska ♬ original sound – HRT

Copy link
Powered by Social Snap