Pretraga

Želite pronaći idealan posao još na faksu? Preko 130 tvrtki predstavlja se studentima u Zagrebu

A- A+

Nakon dvije godine pauze, Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Centra karijera FER-a, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), održat će se 11. i 12. svibnja.

Foto: Unsplash

Job Fair će ove godine okupiti preko 130 tvrtki i 5.000 studenata, pa se program s hodnika FER-a seli u Sportsku dvoranu Martinovka, dok će se radionice i ove godine održati u prostorijama fakulteta.

Studenti će na sajmu moći posjetiti preko 120 štandova, poslušati 24 zanimljiva govora i sudjelovati na 16 radionica. Na pozornici u samom središtu sajma, odvijat će se talkovi na teme: Career switch, What the tech Recycled technology.

Studentima će biti dodijeljen QR kod

Nakon toga, uslijedit će neformalni Hot Talk s vrućim pitanjima na koja će, uz konzumaciju ljutih umaka, odgovarati COO Ars Future Luka Dresga.

Kako bi se prijavili za sudjelovanje na Job Fairu, studenti trebaju predati svoj životopis u bazu životopisa na službenoj internetskoj stranici sajma. Nakon predaje, bit će im dodijeljen QR kod koji će služiti kao ulaznica za sajam.

Organizatori napominju da isti taj QR kod služi i kao posjetnica koju će tvrtke prilikom upoznavanja moći skenirati i zabilježiti pojedinog studenta kao favorita.

Izdvojeni članak
ultimate gamer

Kako hobi pretvoriti u posao: ‘Profesionalni e-sportaši treniraju do deset sati dnevno’

Nakon sajma, party u klubu KSET

Neki od tvrtki sudionika su – Amazon, Ericsson Nikola Tesla, INETEC, Trikoder, AVL-AST, Gideon Brothers, Leapbit, Memgraph, mStart, Poslovna inteligencija, SYNTIO, AG04, Altpro, arsfutura, Deeglo, Infigo IS, Infinum, Megatrend, Productive.io, SofaScore, Span, Xylon te mnoge druge.

Osim pronalaska prakse i poslova, navodi se da studenti imaju mogućnost upoznati potencijalne poslodavce u neformalnoj atmosferi kluba KSET na Loosen Up partyju na kojem će u timovima s predstavnicima tvrtki moći sudjelovati u zabavnim igrama.

Želite pronaći idealan posao još na faksu? Preko 130 tvrtki predstavlja se studentima u Zagrebu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap