Pretraga

[VIDEO] Student prava iz Osijeka navukao bijes gledatelja Potjere

A- A+

Student prava iz Osijeka i član HDZ-a Anđelo Berković u sinoćnjoj potjeri točno je odgovorio na samo jedno brzopotezno pitanje, nakon čega je uzeo nižu ponudu od nula kuna koju nije uspio obraniti.

foto: screenshot

22-godišnji student prava iz Čazme navukao je bijes voditelja Tarika Filipovića, lovkinje Morane Zibar te članove ekipe koji su ga poticali da uzme višu ponudu od 75.000 kuna, umjesto one od 3.500 kuna. Berković nije poslušao savjete kolega nego je uzeo ponudu od nula kuna koju na kraju nije uspio obraniti.

– Zbog ove nule koju ste uzeli mi je zapravo drago. Ne može se tako mlad i perspektivan mladić ponašati tako defetistički, rekla mu je lovkinja Zibar, a sam student je rekao kako je uzeo nižu ponudu jer želi biti kao političar.

Premda ga je voditelj savjetovao kako kao mladi političar treba sačuvati obraz, ipak se odlučio na nula kuna s čime ne bi pomogao financijski ekipi što oni nisu nimalo dobro prihvatili.

– Nisam bio nikad na ovaj način iskren prema igračima, ali nije mi nimalo žao što ste ispali. Nemojte mi zamjeriti, samo sam iskren, poručio mu je Filipović.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Budući premijer Lijepe naše 🙂

Posted by Regional Express on 31. ožujka 2015

Copy link
Powered by Social Snap