Volite trash horore? Preporučujemo ove

Horore gledamo jer se ponekad želimo dobro preplašiti, uživamo u pomalo bolesnoj atmosferi i dobrom cimanju. Ipak, postoje horori koji ne samo da nisu uspjeli nikoga prestrašiti, već su nas samo dobro nasmijali i eventualno nam zgadili večeru. Ovo su neki od njih.

Bad Taste

Populacija malog gradića u Novom Zelandu nestaje, a to mjesto nastanjuju izvanzemaljci koji uzimaju dijelove ljudskih tijela za restoran fast fooda u svemiru… Ne moramo napominjati da je film prepun odvratnih i bolesno smiješnih scena. Ne preporučujemo da naručujete pizzu.

The Blob

Što reći o mješavini horora i znanstvene fantastike  u kojoj neidentificirana želatoidna masa iz svemira terorizira stanovnike jednog američkog gradića, nego da je film više nego gadan i glup.

Jack Frost

Kamion koji prevozi serijskog ubojica zabije se u kamion se genetičkim materijalom. Njegovo tijelo mutira i spoji se sa snijegom na tlu. Što dobijete? Definitivno ne oku ugodnog Snješka koji se osvećuje, terorizira i siluje ljude s mrkvom. Da, ova američka horor-komedija definitivno je i urnebesna i uznemirujuća u isto vrijeme.

Brain Dead

Peter Jacksonov horor u kojem prevladavaju tone ljudskog mesa i hektolitre krvi. Nije za one osjetljivog želuca. Ipak, za one koji vole takve horore, ovo je obavezna trash lektira.

Planet terora

Ovo je definitivno bolesno duhovit horor Roberta Rodrigueza o najezdi zombija kojima se suprotstavlja ekipa predvođena plesačicom koja umjesto noge ima-mitraljez. Da, mitraljez s kojeg  žena dobiva upgrade u vidu strojnice. Film je zapravo vrlo čudan, ali stvarno zabavan. Gadnih scena također ne nedostaje.

Odgovori