Ovu su pjesmu Hrvati najčešće slušali tijekom travnja

Tijekom travnja, Hrvati su najčešće slušali novu pjesmu Nine Badrić Vrati me. Pokazuju to tjedne ljestvice Hr top 40, koje su zakvačile protekli mjesec.  

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Inače, to su ljestvice koje na osnovu broja emitiranja, na više od 130 nacionalnih, regionalnih i lokalnih radio postaja, svakotjedno objavljuje Hrvatska diskografska udruga. 

Trideseti video prešao milijardu pogleda na YouTubeu: Riječ je o pjesmi iz 2013.

Nakon Dana i godina, Nina ponovno na vrhu

Da će nova Ninina pjesma postati veliki hit, odmah je dao naslutiti ulaz na ljestvicu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj. Naime, odmah u prvom tjednu ‘Vrati me’ se popela na drugo mjesto Hr Top 40, da bi u drugom tjednu na listi, dospjela na čelo.

Tamo se zadržala tijekom tri tjedne ljestvice koje su zakvačile travanj, da bi u posljednjem pala na drugo mjesto. 

To je nakon uspjeha megahita Dani i godine, ‘prvi uspon Nine Badrić’ na čelo najpouzdanije liste radijskog emitiranja u Hrvatskoj. 

Playlista za svadbe: Ako si iz Hrvatske ove ćeš pjesme čuti na svakom piru

Mia Dimšić nastavlja bilježiti uspjehe

Mlada osječka pjevačica Mia Dimšić krajem prošle godine je primila priznanje za novog izvođača godine, od strane Hrvatske diskografske udruge za pjesmu ‘Život nije siv’. Spot za tu pjesmu je pak zavrijedio Porina u kategoriji najbolji video broj.

Inače pjesma ‘Život nije siv’ nakon 42 tjedna na top listi HR top 40 još uvijek na visokom 11. mjestu. Novi Mijin singl ‘Bezimeni’ je pak nakon pet tjedana u vrhu Hr top 40 ljestvice, u posljednjem stigao na sami vrh. 

Naime, singl Bezimeni tijekom mjeseca travnja, tri puta je zauzeo drugu poziciju na spomenutoj listi radijskog emitiranja, dok se u posljednjem popeo na sami vrh. 

Osim uspjeha ove pjesme, Mia Dimšić je dobila još jedan sjajan poticaj tijekom travnja. Njen album prvijenac ‘Život nije siv’ je u jednom od tjedana dospio na čelo najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, prema podacima koje vodi HDU.

Svime time zaslužila je da i njenu pjesmu podijelimo, uz hit mjeseca.   

Odgovori