Pretraga

Nastavnici, provjerite svoje mailove: Ministarstvo je poslalo obavijest onima koje nagrađuje u 2023.

A- A+

I ove godine, na Dan učitelja 5. listopada, Ministarstvo će nagraditi petstotinjak najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika novčanom nagradom. Djelatnici su se sami javljali na javni poziv i prikupljali bodove prema kriterijima koje propisuje Pravilnik Ministarstva. Ministarstvo je ovog petka poslalo mailove ovogodišnjim dobitnicima.

Ilustracija: Unsplash

Ako ste među djelatnicima koji su se u lipnju javili na javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika, bilo bi dobro da provjerite sandučić svog maila. Naime, MZO je poslao mailove dobitnicima nagrade za 2022./2023., kojih je 505.

Svečanost dodjele će se održati 5. listopada, na Dan učitelja u Kongresnoj dvorani na Velesajmu. Uoči dodjele nagrade imena svih dobitnika bit će objavljena na webu Ministarstva. Predviđeno je da dodjeli prisustvuje ministar znanosti i obrazovanja, Radovan Fuchs.

Izdvojeni članak
nastavnik piše na ploču

Provjerite je li među njima i vaš: Objavljena imena najboljih nastavnika tehničkog u 2022. godini

Podsjetimo, unatrag nekoliko godina, na sam Dan učitelja, petstotinjak najboljih odgojno-obrazovnih nagrađivano je nagradom od 10.000 kuna bruto. Kriteriji su propisani još uvijek važećim pravilnikom iz 2019. Boduju se mentorstvo učenicima na natjecanjima; predavanja, radionice i edukacije; rad u stručnim vijećima, udrugama i sl.; stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji; projekti, rad na unaprjeđenju rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja. Za ovu dodjelu vrednovala su se postignuća ostvarena u razdoblju od 16. lipnja 2022. do 15. lipnja 2023. godine, a javni poziv bio je otvoren do konca lipnja.

Copy link
Powered by Social Snap