Odlična prilika: Povratne avionske karte za London prodaju se za samo 50 eura

Ljubitelji putovanja često kao jednu od poželjnijih destinacija u Europi ističu London, što ne čudi s obzirom na povijesnu važnost grada i njegove znamenitosti. Bilo da grad želite posjetiti po prvi puta ili mu se ponovno vratiti, za vas imamo odličnu vijest – povratnu avionsku kartu iz Dubrovnika možete kupiti već za pedesetak eura.

Screenshot: YouTube

Student Filozofskog u Londonu kuha u desetom restoranu svijeta

London je jedna od najpoželjnijih destinacija u Europi, a posjetitelji u prijestolnici Ujedinjenog kraljevstva imaju što i vidjeti, od Buckinghamske palače, Westminster Abbeyja, Big Bena, London Eyea, i ostalih povijesnih znamenitosti. 

Budući da se često ističe kako su cijene ondje vrlo visoke, a ni avionske karte baš i nisu povoljne, ljubiteljima putovanja svidjet će se ponuda zrakoplovni prijevoznik Monarch Airlines iz Britanije. 

Naime, ako koristite Diners ili vam ga netko od članova obitelji i prijatelja može posuditi, povratnu kartu za London iz Dubrovnika možete kupiti za svega 51 euro, što je otprilike 370 kuna. Ukoliko ne posjedujete Diners karticu, karta će vas koštati 8 eura više, što je i dalje vrlo privlačna ponuda koja uključuje sve zrakoplovne pristojbe i ručnu prtljagu do deset kilograma.

Odgovori