Pretraga

Dodatan broj studenata ostvario pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

A- A+

Studentski centar u Zagrebu još je jednom u ovom semestru spustio bodovnu granicu za useljenje u studentske domove. Pravo na smještaj time je ostvario dodatan broj studenata koji su nakon provedenog natječaja ostali ‘kratkih rukava’.

Foto: srednja.hr

Kako su priopćili iz zagrebačkog Studentskog centra, bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove spuštena je sa 1.350 na 1.343 boda.  Time je pravo na dom ostvarilo novih 55-ero studenata.

Izdvojeni članak

Zar opet neželjeni gost u salati? Studentica nam je poslala fotku gadljivog prizora iz zagrebačke menze

– Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno s 26. studenim 2018. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima, poručuju iz SC-a.

Za dodatne informacije studenti se mogu obratiti Poslovnici za smještaj zagrebačkog SC-a.

Osim na svojim web profilima ostvareni broj bodova u natječaju za smještaj studenti mogu vidjeti na konačnoj rang listi u nastavku. Broj bodova ostvarenih na natječaju nalazi se u pretposljednjem stupcu, a posljednji na listi koji nakon spuštanja crte ostvaruje pravo na dom nalazi se na 6.973 mjestu.

Dodatan broj studenata ostvario pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap