Pretraga

Jedno od većih sveučilišta otvorilo natječaj za rektorove nagrade, studentima po 1.000 kuna

A- A+

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dodjelu rektorovih nagrada. Ondje se ta nagrada dodjeljuje u pet kategorija, a studentima koji ju osvoje Sveučilište dodjeljuje i novčanu nagradu od 1.000 kuna.

Foto: Unsplash

Sveučilište u Rijeci otvorilo je pet natječaja za dodjelu rektorovih nagrada: Rektorova nagrada za volontera godine, Rektorova nagrada za studentski aktivizam, Rektorova nagrada za studentski projekt, Rektorova nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad i Rektorova nagrada za sport.

Kako stoji u obavijesti sveučilišta, prijave na natječaj podnose se isključivo elektroničkim putem zaključno do 14. travnja, u 12:00 sati.
Studenti koji se žele prijaviti to vrše online, upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu [email protected] (adresa e-pošte povezana s uniri korisničkim imenom – npr. [email protected]).

Potrebno je ispuniti sva ponuđena polja online obrasca i priložiti sve tražene dokumente, naglašavaju s tog Sveučilišta. ističu i da studenti priložene dokumente obavezno trebaju imenovati na način da na početku naziva upišu svoje prezime i ime, npr. ‘Ivić, Ivo_obrazac prijave’, ‘Ivić, Ivo_potvrda o članstvu’. U uputi stoji i kako će jedino ispravno imenovani dokumenti i spremljeni u PDF-formatu bit će sigurno pohranjeni, kao i da će podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada studenti ispune sva obavezna polja (označena zvjezdicom).

Izdvojeni članak
učenik piše u bilježnicu u razredu

Otvoren natječaj za učenike: Najbolje očekuje nagrada od 1.000 kuna i druženje s nobelovcima

– Jednom podnesena prijava ne može se naknadno uređivati. Stoga je važno pripremiti i priložiti kompletnu prijavnu dokumentaciju. Prijavna dokumentacija navedena je u tekstu natječaja. Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se obratite e-poštom na adresu: [email protected], piše u obavijesti Sveučilišta u Rijeci.

Za razliku od Sveučilišta u Zagrebu, čiji je rektor Damir Boras još 2016. ukinuo novčani dio nagrade za dobitnike Rektorove nagrade, Sveučilište u Rijeci studentima koji dobiju ovu nagradu dodjeljuje 1.000 kuna. Iznos je isti za svih pet kategorija, a uz to, dobivaju i tiskano priznanje.

Natječaja za svih pet kategorija možete vidjeti u dokumentu ispod, dok se ovdje nalaze obrasci. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.79 MB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap