Pretraga

Objavljen je prijedlog liste studenata stipendista Grada Zagreba

A- A+

Iako je popis dobitnika studentske stipendije Grada Zagreba treba biti objavljen početkom siječnja, na službenim stranicama Grada danas je objavljen prijedlog liste studenata.

Na natječaj za studentsku stipendiju Grada Zagreba javilo se 252 za znanstveno-istraživačke studije te 33 studenata iz umjetničkog područja, no do objave rezultata kako su iz Gradskog ureda za odgoj i obrazovanje najavili početkom siječnja nije došlo.

Na službenim stranicama Grada Zagreba danas je objavljen prijedlog liste dobitnika studentskih stipendija. Ukupno je prijavljenih 252 sa znanstveno-istraživačkih studija te 33 studenata iz umjetničkog područja. Kako su kvote za prve navedene 95, a za umjetničko područje pet, obrazloženje iz Gradskog ureda bilo je da objave rezultata kasne zbog prijedloga da se kvote povećaju.

No pogledom na dokument ispod, vidjet ćete da se kvota u prijedlogu povećala svega za jedno mjesto u znanstveno-istraživačkom području.

– Svaki kandidat ima pravo uvida u dokumentaciju i može Povjerenstvu za dodjelu Stipendije Grada Zagreba podnijeti prigovor na Prijedlog liste studenata u roku od 8 dana od dana objavljivanja, tj. do 2. veljače 2015. godine. Uvid u dokumentaciju može se obaviti svakog radnog dana u vremenu od 8,30 do 15,00 sati u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25, sobe broj 49 i 55, naveli su iz Povjerenstva za dodjelu stipendija Grada Zagreba.

Prigovori se dostavljaju u pisanom obliku na adresu:

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport,
Zagreb, Ilica 25, s naznakom ‘prigovor na Prijedlog liste za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima’.

Objavljen je prijedlog liste studenata stipendista Grada Zagreba
Share via
Copy link
Powered by Social Snap