Pretraga

Obnovljeni studentski dom sutra otvara vrata studentima: Uvedena novost u rezervaciji soba

A- A+

Studentski dom Bruno Bušić, nakon nekoliko godina renovacije, konačno će otvoriti svoja vrata studentima. Svečano otvorenje zakazano je sutra, 25. rujna, a osim splitskog rektora Dragana Ljutića, nazočit će i resorni ministar Radovan Fuchs te gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara. U videu ispod možete vidjeti ‘tour’ obnovljenog Studentskog doma.

– Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečano otvaranje novouređenih prostora Studentskog doma Bruno Bušić Splitu (Spinutska 37), u 12 sati u petak 25. rujna 2020. godine, stoji u priopćenju Studentskog centra u Splitu.

Obići će i Tehnološki park

Svečanosti će nazočiti rektor Splitskog sveučilišta Dragan Ljutić, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, ravnatelj Studentskog centra Ivan Žižić, gradonačelnik Splita Andro Krastulović Opara te župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban. Nakon službenog otvorenja u atriju Studentskog doma predviđene su izjave za medije.

Nakon izjava, odnosno oko 12.30 sati planiran je kratak obilazak Tehnološkog parka. U 13.15. u Vijećnici Senata Sveučilišta u Splitu na Kampusu (Ruđera Boškovića 31) dekan Medicinskog fakulteta Zoran Đogaš održat će prezentaciju izgradnje montažnog objekta Medicinskog fakulteta u blizini postojeće zgrade te kratku prezentacija Medicinskog istraživačkog centra.

Sobe se rezerviraju online

Novost je da će se u obnovljenom Brunu Bušiću sobe rezerevirati online. Studentski centar Split za sve one koji će u domu boraviti pripremio je upute ze rezervaciju. Svi studenti su dužni rezervirati sobu putem rezervacijskog sustava na adresi: SCST.EXTENSIONENGINE.COM . Aplikacija će biti aktivna od 21.09. od 13 sati.

UPUTE:

1. Otvorite aplikaciju scst.extensionengine.com;
2. Unesite mail s kojim ste se prijavili na natječaj;
3. Na mail će vam stići link za pristup aplikaciji;
4. Na ekranu će vam se pojaviti vremenski period u kojem možete rezervirati vašu sobu, te vrsta smještaja na koji ste ostvarili pravo. Period rezervacije je kreiran s obzirom na broj ostvarenih bodova temeljem izvrsnosti (broj bodova ostvaren s obzirom na prosjek ocjena, broj položenih ECTS bodova, godina studija, rektorove nagrade itd. Lista ostvarenih bodova je u prilogu.);
5. Ako je vaš rezervacijski period aktivan odaberite planirani datum useljenja u dom;
6. Ako imate cimere unesite njihove podatke (njihov mail i planirani datum dolaska);
7. Odaberite željenu sobu i potvrdite rezervaciju (U PDFu u prilogu imate nacrte objekata gdje možete pronaći željenu sobu i njen broj)

Za bilo kakve nejasnoće pri odabiru sobe možete kontaktirati kolegu Tomislava na broj mobitela: 098 133 4780.📞☺️
NAPOMENA: Mole se svi studenti da rezervacijskom sustavu pristupe u ponedjeljak kako bi provjerili da li imaju pristup s mailom koji su koristili u natječajnom postupku. 📩Prilikom prijave u sustav provjerite je li vam dodijeljena ispravna vrsta smještaja, te pogledajte vrijeme kad možete pristupiti rezervacijskom sustavu. U prikazanom vremenu možete rezervirati smještaj za vas i vašeg cimera. Rezervacije soba počinju 22.09. u 8:00 sati. Studenti koji ne rezerviraju sobu do 25.9.2020. u 20 sati smatrat će se da su odustali od smještaja u studentskom domu.