Pretraga

Profesor studentima poslao urnebesan mail: ‘Ako budem živ, ispit će se održati u ponedjeljak’

A- A+

Svako malo neka poruka postane viralna na društvenim mrežama. No, ovakvu, vjerujte nam niste još vidjeli. Profesor zaražen koronavirusom, kojeg su k tome i ustrijelili te se razvodi, svojim je studentima uputio urnebesan mail.

– Pozdrav svima. Nažalost, moram odgoditi ispit i predavanje sljedeći četvrtak. Ustrijeljen sam i trenutno sam na hitnoj. Osim toga, imam COVID i kaos oko razvoda. Konzultacije su i dalje od 11 do 12 sati ponedjeljkom i srijedom, s asistentom. Ako budem živ, ispit će se pomaknuti na ponedjeljak idućeg tjedna. Nastavite pregledavati tekstove i nemojte zaboraviti pregledati vaše iskaznice, napisao je profesor u prvom mailu.

To je na Twitteru podijelio kroisnik decent pigeon, a post je postao viralan s gotovo 815 tisuća lajkova i gotovo 130 tisuća ljudi koji su tvitali svoj komentar.

Nakon što je mail postao viralan profesor je to shvatio pa se još jednom obratio studentima.

– Izgleda da je moj zadnji e-mail postao viralan na internetu. Drago mi je što ste mi javili. Nasreću, moja ozljeda nije ozbiljna i nijedan od simptoma korone nije ozbiljan. Ispit će se održati u ponedjeljak i bit će asinkron. Za razliku od moje supruge, od vas očekujem da ne varate. Sretno svima, stoji u drugoj poruci koju je studentima uputio profesor Wilson.

Profesor studentima poslao urnebesan mail: ‘Ako budem živ, ispit će se održati u ponedjeljak’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap