Pretraga

Gdje ste, borci za pravdu? Sveučilište u Zagrebu traži novog studentskog pravobranitelja

A- A+

Izbori za studentske zborove Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica sveučilišta održavaju se 26. i 27. ožujka. Istodobno je raspisan i javni poziv za kandidaturu za studentskog pravobranitelja Sveučilišta.

foto: Ivan Klindić / www.ivanklindic.info

Sveučilište u Zagrebu pozvalo je sve studente zainteresirane za obnašanje dužnosti studentskoga pravobranitelja Sveučilišta da se prijave i podnesu kandidaturu za obnašanje ove funkcije.

Izdvojeni članak

Preko 70 tisuća studenata dobiva nove predstavnike: Poznat datum izbora na Sveučilištu u Zagrebu

– Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, redoviti i izvanredni koji studiraju na preddiplomskom, diplomskom, integriranom preddiplomskom i diplomskom ili poslijediplomskom studiju (sukladno Zakonu o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, Statutu Sveučilišta i Studentskoga zbora). Za studentskoga pravobranitelja može se kandidirati student koji je u posljednje dvije godine studija sakupio minimalno 60 ECTS bodova kao i student koji studira kraće od dvije godine, priopćeno je sa Sveučilišta.

Svi zainteresirani studenti kandidature mogu poslati na e-mail: [email protected] zaključno sa srijedom, 27. veljače 2019. do 12 sati.

Prijava treba sadržavati životopis, plan rada za mandatno razdoblje od godinu dana te presliku indeksa ili neko drugo uvjerenje o sakupljenih 60 ECTS bodova u zadnje 2 godine ili potvrdu o upisu na fakultet za studente koji studiraju kraće od dvije godine

Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu bira Skupština Studentskoga zbora na mandat od godinu dana.

Copy link
Powered by Social Snap