Lovci u Potjeri masno zarađuju: Provjerite tko je najplaćeniji od njih

Svi ljubitelji Potjere, a mnogo ih je takvih u Hrvatskoj, vjerojatno su se nekada zapitali, koliko lovci iz omiljenog kviza naplate svoje usluge ‘lova na natjecatelje’. Podaci su napokon dostupni te govore da je u prošloj godini najviše zaradio Dean Kotiga, precizno 240.000 kuna.

foto: PR

Prema dijelu godišnjeg izvješća Nadzornog odbora HRT-a o provedbi zakonitosti rada i poslovanja te kuće u 2016. godini, koji je objavio Jutarnji list, drugi lovac po prošlogodišnjoj zaradi u Potjeri je Krešimir Sučević Međeral, s prihodima od 176.000 kuna, s tim da valja naglasiti, kako on nije bio član ‘lovačkog tima’ od početka 2016.

Najslabije je plaćena, lovkinja Morana Zibar, koja je od Potjere u prošloj godini uprihodila 80.000 kuna. Od nje je primjerice duplo više zaradio jedan od redatelja kviza Mladen Šimunov, dok je voditelj Tarik Filipović dva-tri platna razreda iznad svih.

Ne propustite 500. izdanje Potjere: Donosimo najvažnije brojeve ovog kviza

Naime, dugogodišnji voditelj HTV-ovih kvizova, kao što su Tko želi biti milijunaš, 1 protiv 100 te Sve u 7, od Potjere je prema pisanju Jutarnjeg zaradio 680.000 kuna, a ukupno je lani od HRT-a zaradio 990.000 kuna.

Uz Potjeru, s HRT-om je Tarik Filipović imao još dva manja ugovora: od 90.00 kuna za idejna rješenja i skečeve te 120.00 kuna za ulogu u drugim emisijama HRT-a.

Odgovori