Pretraga

Fotogalerija: Student arhitekture pretvorio školski bus u mobilni dom za putovanja

A- A+

Hank Butitta, student arhitekture transformirao je tipični američki školski autobus u mobilni dom, a trenutno ga vozi diljem Amerike. Studentu je taj projekt ujedno poslužio i kao diplomski rad na Sveučilištu Minnesota.

Student arhitekture u Americi imao je dosta drugačiju ideju za svoj diplomski rad-kupio je školski autobus i pretvorio ga u mobilni dom kojim se zaputio na ‘road-trip’ po Americi. Hank Butitta (27) želio je kreirati životni prostor koji je prostorno efikasan i multi-funkcionalan, piše Business Insider.


Izdvojeni članak

Fotogalerija: Student arhitekture dizajnirao savršenu studentsku sobu od tek 6,9 kvadratnih metara

Hank je školski autobus kupio putem Craigslista za tri tisuće dolara, te se primio posla. Premjestio je sve dijelove koji su se mogli pomicati kako bi stvorio mjesto za spavanje, življenje, pohranjivanje i sve ostalo što je potrebno za život. U autobusu sada može spavati čak šestero ljudi. Tijekom povijesnog road tripa na koji se zaputio s prijateljem fotografom prevozili su prijatelje, a tijekom putovanja su vidjeli brojne nacionalne parkove i spomenike. Cijelo putovanje bilježe na blogu nazvanom Hank Bought A Bus.

Butitta ne namjerava stati na ovome, već je u planu nastavak projekta i kupovina drugih autobusa i pretvaranje istih u mobilne stanove koje bi mogao prodati, potvrdio je za Business Insider.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap