Pretraga

Fotografirali je polugolu u školskoj svlačionici i objavili to na Twitteru

A- A+


Izdvojeni članak

Kad će nasilju doći kraj?

Majka zajedno sa svojom kćeri tuži cijelu školu u američkoj Oklahomi, ali i dvoje učenika, njihove roditelje i Twitter. Razlog je objava polugolih fotografija srednjoškolke koje su snimljene u svlačionici i to protiv volje te učenice. Škola i Twitter ne žele komentirati tužbu, a majka traži odštetu za napad i pretrpljenu emocionalnu bol svoje kćeri.

Srednja škola u gradu Tulsi u Oklahomi ovih dana biva tužena jer se jedna majka odlučila izboriti za pravdu nakon što su neki učenici iz škole tweetali na društvenu mrežu Twitter obnažene fotografije njene kćeri.

Izdvojeni članak

Prebili srednjoškolca i skinuli ga do gola

Obnaženu fotografiji vidio gotovo cijeli Twitter

DeaAnn Cooks, majka srednjoškolke je u tužbi navela da je njena kćer S.C. uhvaćena u kadar nakon jedne košarkaške utakmice u svlačionici, kad se presvlačila.
Navodno su je uhvatile dvije djevojke iz košarkaške momčadi Booker T. Washington High School i držale dok ju je treća djevojka fotografirala u donjem rublju, prenosi Business Insider.

Da situacija bude još alarmantnija, fotografija s obnaženom tinejdžericom je završila na Twitteru, a fotografirana djevojka je nakon toga izopćena, maltretirana i fizički napadnuta od kolega iz škole.

U školi im rekli da odbace tužbu zbog ugleda

Nakon što se cijeli slučaj zbio majka srednjoškolke S.C. se potužila s kćeri i košarkaškom treneru, dekanu, njegovom pomoćniku te upravi škole.
Međutim nitko od nadležnih nije reagirao, štoviše pomoćnik ravnatelja je uspio biti iznimno bahat prema njoj.

– Trebate odbaciti tužbu jer ovi incidenti bacaju loše svjetlo na administratore u javnim školama okruga Tulsa, kazao je majci pomoćnik ravnatelja.
Zbog ovog i ostalih događaja majka s kćeri zahtijevaju odštetu za napad, tjelesne ozljede i emocionalnu bol. Što se tiče tuženih stranaka, niti škola niti uprava Twittera se još nisu očitovale.

Fotografirali je polugolu u školskoj svlačionici i objavili to na Twitteru
Share via
Copy link
Powered by Social Snap